Kék Elefánt

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Kék Elefánt (Modry Slon) vállalat főtevékenysége személyre szóló könyvek kiadása és forgalmazása, célja pedig az olvasás – minél szélesebb körben történő - népszerűsítése.

A kiadó 1998-as megalapítása óta többtucat eredeti ”személyes” könyvet adott ki, saját forradalmi rendszere alapján írva és gazdagon illusztrálva, melyek közül minden egyes darab bestseller lett. A Kék Elefánt 2001-ben adta ki ”Motanice” (Gubanc) nevű oktatást támogató játékát, amit a szakértők hamar a ”Leghatékonyabb Oktatójátékká” választottak. 2004-ben a Motanice az ”Év Innovációja” díjat is bezsebelhette, eladott példányszámban olyan egyéb bestsellereket megelőzve, mint pl. a Harry Potter.

Az első hangos könyv, a ”Havran Tik” 2006-ban jelent meg – ez egy olyan, személyre szabható történetet mond el, mely során 250 fiú és 250 lány karakter közül választhat az olvasó (hallgató) és adhatja hozzá a Havran Tik történethez. Ugyanebben az évben a Kék Elefánt elindította az olvasást a gyerekek körében népszerűsítő ”I’m reading” (Olvasok) kezdeményezést, melyet a Cseh Kutatóintézet és a Cseh Oktatási Minisztérium is a legmotiválóbb projektként értékelt az olvasás támogatásához.

2010 óta a kiadó több amatőr írót és illusztrátort is felkért, hogy vegyenek részt olvasást népszerűsítő projektjeikben. A cél, hogy közelebb kerüljenek a ”legkisebb” olvasókhoz és megmutassák nekik az írott szöveg varázsát.

Egy Kék Elefánt kiadóvállalkozás üzemeltetésének koncepciója a franchise modellre épül. Bárki, aki megfelel a feltételeknek, licence tulajdonossá válhat, részt vehet a kiadó növekedésében és küldetésében. Jelenleg több mint 100 Kék Elefánt franchise kiadó működik Csehország, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Lengyelország, Szerbia és Szlovákia piacain.

A cseh piacon közel 20 éve van jelen a Kék Elefánt, mely során a vállalat folyamatos fejlődést könyvelhetett úgy az értékesítésekben, mint partnerhálózatának fejlesztésében. Utóbbi sikerének egyik legfontosabb összetevője, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a meglévő és jövőbeli franchise partnerek megközelítésére. "Az elmúlt 18 év, a franchise partnerekkel való együttműködés, valamint a sikeres belföldi (országos lefedettség) és nemzetközi expanzió során szerzett tapasztalattal mindig megtaláljuk a franchise átadó és átvevő szempontjából is legmegfelelőbb együttműködési formát."

saját egységek

1 (Opava, Cseh Köztársaság)

franchise egységek

100+ a Cseh Köztársaság, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Lengyelország, Szerbia és Szlovákia piacain

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

  • A személyre szóló könyvek, kapcsolódó prezentációk végleges kialakítására vonatkozó teljes know-how
  • Termékek leszállítása a vásárlóknak történő értékesítéshez
  • A magyarországi web-áruház kialakításához és üzemeltetéséhez szükséges technológia és know-how biztosítása (a könyvek mindig 100 százalékos minőségben kerülnek forgalomba)
  • Piaci tanácsadás a sikeres működéshez
  • Promóciós anyagok és átfogó portfólió
  • Ingyenes szolgáltatás és tanácsadás

becsült teljes befektetés

Teljes beruházás (beleértve az exkluzivitást biztosító franchise díjat is): nagyjából 4 - 10.000 €


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Az együttműködés nem igényel speciális készségeket vagy magas kezdeti befektetést.

  • Technikai támogatás és közreműködés a személyes könyvek nyomtatásában és összeállításában az előírások alapján;
  • Szoros együttműködés a franchise központ szakosodott munkatársaival a technikai, marketing és szakmai kérdésekben, szolgáltatásokban.

Kiket keresünk?

  • Partnereket, akik hisznek abban, hogy személyre szóló könyveken keresztül a gyermekek megtalálhatják, felfedezhetik az írott szöveg varázsát;
  • Erős partnereket, akik képesek sikerre vinni vállalkozásukat a piacon.

információ a franchise átadóról

Modry Slon s.r.o.

746 01 Opava, Nám. Osvoboditelů 6/7; Cseh Köztársaság

mhalfar@profitsystem.cz

modryslon.cz

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Marek Halfar (kapcsolattartás nyelve: angol

cseh

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *
küldés

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.