Interface Financial Group

IFG logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

Cégtörténet
Az Interface Financial Group (IFG) 1972-es alapítását követően szinte azonnali sikert könyvelhetett el. A vállalat 1990-ben elindította franchise rendszerét, hogy kielégítse az egyre növekvő igényt az Interface egyedi, ”használja, amikor szükség van rá” számladiszkontálási rendszere iránt, amellyel rövidlejáratú működő tőke finanszírozást biztosítanak elsősorban kisvállalkozások számára. Napjainkban az Interface több mint 150 franchise irodával rendelkezik az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, Nagy-Britannia és Írország piacain.

A vállalat nemzetközi székhelye Markhamban (Ontario, Kanada) és Bethesdában (Maryland, USA) található.

Az elmúlt nyolc évben az Interface rendre felkerült az Entrepreneur magazin ’TOP500 Franchise’ listájára, amely több mint ötezer észak-amerikai franchise hálózat közül választja ki és rangsorolja a legjobbakat. 2012-ben az Interface a Top101 amerikai székhelyű franchise hálózat közé is bekerült, valamint a Franchise Research Institute sorozatban a hetedik éve sorolta a ’World Class Franchise’ kategóriába a hálózatot.

 

Küldetés
A pénzügyi és a franchise növekedés is egyszerű alapelvekre épül – nevezetesen, hogy az Interface mindig értéket és profizmust biztosítson, mind az ügyfelekkel, mind pedig a franchise partnerekkel való együttműködés során.

A vállalat küldetése, hogy egy jól bevált üzleti modell alapján felgyorsítsa az ügyfelek cash flow-ját, a franchise átvevők számára pedig, hogy egy jól működő, egyszerű üzleti modellt biztosítsanak, ami lehetőséget ad a jó eredmények és magas bevételek elérésére. 

 

Számladiszkontálás
A számladiszkontálás egy "érett" pénzügyi szolgáltatás, amelyhez egy folyamatosan erősödő kereslet társul. Ellentétben a faktoring cégekkel, melyeknek elsősorban közép- és nagyvállalatoknak szóló szolgáltatásaik vannak, az Interface számladiszkontálás szolgáltatásai az olyan kisebb (újonnan alapított vagy még fejlesztés alatt álló) cégeket célozzák meg, amelyek éves forgalma nem teszi őket elég vonzóvá a faktoringhoz.
Az Interface ügyfelei olyan kisvállalkozások, amelyek 30 napnál hosszabb fizetési idővel állítanak ki számlát. A diszkontálás során az ügyfél ”azonnal” kézhez kapja a számla összegét (az Interface megvásárolja ezeket a számlákat), illetve annak egy, a kedvezmény mértékével csökkentet részét. Ez az árkülönbség képezi az Interface franchise irodák bevételeit.

Az ügyfél választhatja meg és döntheti el, hogy melyik számlát és mikor értékesíti. Nincsen rákényszerítve senkire a szolgáltatás, illetve nincsen semmilyen minimumértékesítési szint.
Az IFG szolgáltatások a jó ügyfélkapcsolatok kialakításán alapulnak, így a legjobb franchise átvevő-jelöltek olyan vállalkozók, akik már szereztek valamennyi tapasztalatot a banki, faktoring, ügynöki, közvetítői, számviteli vagy egyéb kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások területén.

Saját üzletek

-

Franchise üzletek

USA (141), Kanada (14), nemzetközi piacok (38)

Kép egy outletről
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek
 • Képzés és oktatás az Interface székhelyén (2 nap); illetve a franchise átvevő helyszínén (3-5 nap);
 • Folyamatos támogatás a hírlevelek, találkozók, call-center, informatikai eszközök, stb. területén;
 • Folyamatos marketingtámogatás;
 • Tele-marketing.
Minimális beruházás összege
 • A teljes szükséges beruházás 50-100 ezer dollár között várható, beleértve a 39 ezer dolláros belépési franchise díj összegét;
 • A rendszeres franchise díj (royalty) 8%;
 • A franchise szerződés 10 évre szól, megújítási lehetőséggel.
Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben

A tapasztalatok alapján a következő tulajdonságok, készségek megléte tesz valakit kimagasló Interface franchise partnerré:

 • Önálló munkavégzés;
 • Átlagon felüli kommunikációs készség;
 • Képes döntéseket hozni;
 • Jó problémamegoldó készség;
 • Képesség, hogy hosszú távú kapcsolatot építsen ki ügyfelekkel;
 • Fegyelmezettség;
 • Mindezek egy biztos üzleti háttérrel párosulva.
Információk a franchise átadóról
The Interface Financial Group
+386 51 38 66 66
mdeznak@matchpointnetwork.com
www.interfacefinancial.com
A jelentkezők kapcsolattartója

Miloš Dežnak (angol nyelven) 
Skype: mdeznak_matchpoint

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank