Soroksári Buci Pékség

Soroksári Buci Pékség, logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

A T. and T. Sütőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994- ben alakította meg sütőüzemét Soroksáron, Soroksári Buci Pékség néven. Tóth Ferenc és családja indította el a vállalkozást, amely a kezdetek óta nagyon sokat fejlődött, de legfőbb értékét - a családias jellegét - azóta sem veszítette el.

A Soroksári Buci pékség termékválasztéka igen széles, egyaránt megtalálhatóak benne a hagyományos, kovászolt technológiával készült kenyerek, a piac mai elvárásainak megfelelő fagyasztott termékek, valamint a modern táplálkozási igényeket is kielégítő, teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készülő kenyérféleségek, péksütemények. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre: szakembereink nagyon gondosan válogatják ki a legjobb alapanyagokat, hiszen csak így tudjuk elérni, hogy a termékeink finomak és egészségesek legyenek.

A Soroksári Buci Pékség 2003 óta bővíti hálózatát szaküzletekkel, 2013-ban pedig útjára indította franchise programját is.

Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének saját pékáru mintaboltot nyitni, és szívesen csatlakoznának egy tradicionális, elismert, családias vállalkozáshoz.

Saját üzletek

12 Soroksári Buci és 4 Bucci No. 1 pékség

Kép egy outletről
Soroksári Buci Pékség
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek
  • Szakmai segítség a helyszín felmérésében és a piackutatásban
  • Az üzlet külső megjelenésének megtervezése és kivitelezése
  • Kezdeti reklámanyag és csomagolóanyag-támogatás
  • Kezdeti oktatás és betanítás
  • Az első időszakban támogató felügyelet, majd minőségellenőrzés
  • Minőségi, kézműves és reform termékek széles választéka (friss és fagyasztott)
  • Napi többszöri szállítás
  • Kedvező átadási ár a partnerek részére
  • Vásárlói felmérések alapján változó termékskála
  • Kedvezmények beszállító partnereinknél
  • Rugalmas, innovatív hozzáállás
  • Komoly szakmai ismeret

 

Minimális beruházás összege

A kezdeti befektetést az üzlethelyiség kialakítása (gépek, berendezések) jelenti, amely minőségi felszerelés esetén kb. 4-7 millió Forint tőkét igényel.

  • Nincs belépési díj!
  • Nincsenek havi franchise vagy marketing díjak!

 

Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben
  • Frekventált helyen lévő üzlethelyiség
  • Az üzlet berendezésének saját költségen való kialakítása
  • Vevőorientált értékesítés
  • Reform termékek iránti lelkesedés
  • Személyes, aktív részvétel a napi értékesítésben és ügyvitelben
  • Élelmiszer kereskedelemben való jártasság előny, de nem feltétel

 

Információk a franchise átadóról
T. and T. Kft.
1238 Budapest, Grassalkovich u. 143.
+36 1 287 06 00; +36 30 400 87 31
+36 1 289 00 25
bucipeksegkereskedelem@interware.hu
www.soroksaribucipekseg.hu/
A jelentkezők kapcsolattartója

Kerekes Márta

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank