KiwiSun Bioszolárium

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A KiwiSun egészségtudatos szolárium koncepció egy speciális technológián alapul, melyet a többévtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég keltett életre. A vállalat orvostechnikai fények fejlesztésével foglalkozik 23 éve. A technológia lényege egy speciális fény, ami az egészségtudatos felhasználókat célozza. A KiwiSun koncepcióval - a sok éves fejlesztésekre alapozva - a minden szempontból tökéletes szolárium szalon megalkotása volt a célunk, amely sosem látott sikert arat, és kimagasló üzleti befektetést jelent. Így jött létre 2006-ban a KiwiSun egészségtudatos bio-szolárium rendszer, mely az első olyan szolárium franchise, amelynek megalkuvás nélkül minden gépe megfelel az EU konform szabványnak, sőt ezen felül a Sugárbiológiai Intézet tanúsítványát is megkapta. A KiwiSun zöld bio szolárium speciális zöld fényének köszönhetően, kíméletes hatásmechanizmussal ragyogó, karibi barna bőrszínt, D vitamin termelést és kirobbanó közérzetet eredményez.

Hálózatunk sikere alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló csapat, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szoláriumszalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra). Szándékunk volt egy olyan miliő kialakítása, amely azt a néhány percet örömteli pillanattokká varázsolja. Stúdióink belső megjelenése az emberi érzékszervekre hat.

Nyolc országban működő franchise hálózatunkban területi kizárólagosságot, központi marketinget, oktatást, informatikai hátteret, online szolgáltatásokat, ingyenes szalontervezést, név-és arculathasználati jogot és mindenekelőtt egy kész, működő koncepciót kínálunk, amely már 66-szor bizonyított. Franchise partnereinket segítjük befektetésük alacsony szinten tartásában, ugyanis nincs belépési díj, a gépeket pedig gyártói áron lehet megvásárolni, miután a gyártó cég is mi vagyunk. A szalon berendezését nem tőlünk kell megvásárolni, átadjuk a legolcsóbb beszerzési forrásokat. Cégünk nem a belépő partnereken profitál, hanem a közös együttműködésben érdekelt, hiszen az árbevételünk a szolárium csövek és a kozmetikumok utánértékesítéséből áll, ezért folyamatosan érdekeltek vagyunk a szalonok forgalmában.

Mindemellett cégünk 300 féle különböző kozmetikumot is kínál a szalonoknak, melyben egy teljeskörű KiwiSun termékcsalád is helyet foglal. Az elmúlt években egy sor nemzetközi nagyvállalat választotta a KiwiSun franchise hálózatot új termékeik bevezetése vagy népszerűsítése érdekében, mivel a KiwiSun üzletlánc garantálni tudja a vásárlók, a vendégek közvetlen elérését, a termék és a partner cég szórólapjának személyes kézbeadását néhány kedves szó kíséretében. Az elmúlt években olyan ismert márkákkal, partnerekkel működtünk együtt, mint a Dove, Signal, Rexona, Milka, Gösser, Nescafé, Perwooll vagy Merck. 

saját egységek

5

franchise egységek

66 (Írország, Anglia, Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Románia, Görögország)

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • területi kizárólagosság
 • ingyenes szalontervezés
 • név-és arculathasználati jog
 • vonzó arculat és bizonyított koncepció
 • pénzügyi tervezhetőség és befektetési kalkuláció
 • gyártói és a legjobb beszerzési árak
 • központi oktatás, teljes know-how átadása
 • központi marketing és országos kampányok
 • helyi marketing támogatások
 • hatósági tanúsítványok, minőségbiztosítási rendszer
 • szoftveres vezérlés és online szolgáltatások
 • többszáz kozmetikum és kapcsolódó termék, saját márkás termékcsaláddal
 • folyamatos üzemeltetési támogatás, továbbképzés, szakmai monitoring

becsült teljes befektetés

 • Belépési díj nincs!
 • A teljes befektetés összege: 70-100 ezer €
 • Franchise díj: 120€ /gép /hó

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Nem szükséges semmilyen szaktudás vagy korábbi szakmai tapasztalat, mert a KiwiSun franchise egy kiforrott és teljes koncepciót ad át partnereinek, amellyel szinte bárki sikerrel üzemeltetheti kizárólagos területén saját KiwiSun szalonját.


információ a franchise átadóról

Fox Consulting Kft.

1139 Budapest, Rozsnyay u. 11.

+36 20 965 1681

franchise@kiwisun.hu

www.kiwisun.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Klein Péter

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.