KIODA

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Kioda egy nemzetközi concept store, lakberendezési és design üzletlánc. A Kioda márkanév eredetileg a ’gwi yeop da’ szóból származik, és egyszerűen annyit tesz, hogy ’aranyos’. Mi, a Kiodánál színes, trendi és elragadó termékeket kínálunk, melyeket Dél-Koreából és számos másik országból importálunk. Hisszük, hogy az egyszerű tökéletes, és mi is ezt a tökéletességet kínáljuk vásárlóinknak. Amellett, hogy egyedi és minőségi termékeket kínálunk megfizethető áron, a Kioda üzletek egyben tökéletes helyszínt jelentenek ikonikus koreai divatáruk és trendi termékek vásárlásához.

Az egyedi Kioda termékkínálat legfontosabb tulajdonsága a design: világhírű és kevésbé ismert designerek, fejlesztéseik, újabb és újabb ötleteik segítségével széles termékkínálatot biztosítunk vásárlóinknak. A Kioda üzletek szortimentjében kozmetikai, elektronikai és sporttermékek, dísz- és ajándéktárgyak, háztartási és konyhai eszközök, és sok más design termék megtalálható, ami – minden negyedévben 100 új áru kínálatba emelésével – minden termékkategóriában folyamatosan megújul. Ez a mi ígéretünk a vásárlóknak: mindig stílusos, trendi és aktuális lesz a Kioda üzletekben vásárolni.

saját egységek

10

franchise egységek

Malajzia, Szingapúr, Vietnám, Kazahsztán, Nepál, India, Indonézia, Fülöp-szigetek

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

1. Képzések
Egy Kioda franchise üzlet elindításához és a hálózat franchise partnerévé váláshoz nincs szükség korábbi, valamilyen kapcsolódó ágazatban szerzett szakmai tapasztalatra. Ugyan hasznos lehet, de még csak management vagy vállalkozói tapasztalatra sincs szükség, ugyanis mi átfogó képzési programot és betanítást kínálunk franchise partnereinknek, valamint alkalmazottjaiknak.
Az általában egyhetes training a malajziai franchise központunkban valósul meg, és főként az üzemeltetésre, értékesítésre és ügyfélszolgálatra fókuszál.

2. Induló támogatás
A Kioda minden partnerét támogatja az üzletnyitás és annak beindítása során. Minden lépésnél ott állunk franchise átvevőink mögött, és segítünk bármilyen területen is legyen rá szükség – a helyszín kiválasztásánál vagy a külső megjelenés kialakításánál. Biztosítjuk, hogy minden partnerünk rendelkezik a megfelelő eszközökkel, felszereléssel, szoftverekkel, segítünk a web-oldal beindításában, támogatást nyújtunk a PR és marketing tevékenységben, és még az alkalmazottak kiválasztásában és képzésében is rendelkezésre állunk.

3. Folyamatos támogatás
Amint megnyitott a Kioda franchise üzlet, elérkezünk a folyamatos, az együttműködés teljes ideje alatt biztosított támogatási fázishoz. Partnereink állandó hozzáférést kapnak a regionális támogatói csapathoz, mentoráláshoz, technikai támogatási rendszerekhez. Nem beszélve arról, hogy gyártókkal, beszállítókkal való különleges kapcsolatainkból profitálhatnak, ahogy a nagybani rendelés eredményeként realizált kedvezményekből is. 


becsült teljes befektetés

Koncepciónk egy olyan kiskereskedelmi élményt kínál, ami a koreai kiskereskedelem és a pop kultúra legújabb trendjeire épül. Az üzlettulajdonossá válás költsége, termékek és haszonkulcs:

  • A Kioda üzletindításhoz szükséges befektetés mértéke alacsonyabb, mint egy önálló kiskereskedelmi outlet megnyitása esetén, hiszen a franchise rendszergazda fedezi a raktározási és logisztikai költségeket.
  • A havi royalty díjak mértéke a realizált forgalom 3 százaléka.
  • Az ingatlanbérlési, átalakítási költségek helyszínről helyszínre változnak, ezen a területen teljeskörű konzultációt biztosít a franchise központ.
  • A becsült teljes beruházás (nem számolva az ingatlanbérlési és átalakítási költségeket) 160 – 280 ezer dollár.
  • A termékeinken realizált átlagos haszonkulcs 45-50%, a legtöbb termékünk (a szortiment maximum 70 százalékáig) kiskereskedelmi ára 2,5 dollár körül van, míg a 20 dolláros termékek jelentik a legfelső ár kategóriát.

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

  • Elhivatottság
  • Szenvedélyesség az üzletprofillal kapcsolatban
  • Pénzügyi stabilitás
  • Üzleti terv

információ a franchise átadóról

KIODA MALAYSIA SDN BHD

81100 Taman Mount Austin, Jahor Bahru, 68 Austin Heights 8/7.; Malajzia

+60 1 671 551 25

jason@kioda.my

kioda.kr/

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Jason Tay (kapcsolattartás nyelve: angol)

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.