Rauwolf

Rauwolf logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

Filozófiánk

Leonhard Rauwolf egy felfedező, botanikus és valószínűleg az első barista volt Európában. A 16. században először ő kóstolt kávét  utazásai során, amit egy rendkívüli ízvilágként jellemzett. Mi a Rauwolfnál szintén felfedezők vagyunk. Mindig új hatásokat, újabb rendkívüli kávékat és a kávébabok elkészítésének új módjait kutatjuk, hogy egy olyan ízhez érkezzünk, ami tovább inspirál minket. Tartson velünk ezen a felfedező úton!

Rauwolf Pörkölőház
A kávé mindig is misztikus volt. Amikor pörköljük, a kávé csábító illata és finom aromái kifejlődnek. „Minden kávé́ más, nem vagyok elégedett, amíg nem én dolgoztam ki valami különleges aromát minden bab optimális pörkölésével” – Michael Parzefall alapítója és mestere a Rauwolf pörkölőnek.

Csináld azt, amit szeretsz – és szeresd azt, amit csinálsz
Mi a kávéért élünk – mi tudjuk, hogy honnan jönnek a kávébabok és kik szüretelik számunkra. Mi magunk pörkölünk saját pörkölőházunkban. Fontosnak tartjuk, hogy megmutassuk vendégeinknek, mit is csinálunk – megosztjuk velük tudásunkat és a kávé iránti szenvedélyünket.

Rauwolf specialty kávézó koncepció

A kávézás élménye

  • csak gondosan válogatott Single Origin kávéval dolgozunk
  • minden kávét magunk pörkölünk és ellenőrzünk
  • csak a tökéletes aromájú́ kávék, kávés italok kerülhetnek vendégeink asztalára
  • harmadik hullámos kávékülönlegességek
  • a legmagasabb barista sztenderdek

Minőségi, helyi alapanyagokból készülő ételkínálat

  • választékunkban minden termék tartósítószer, vegyszer és adalékanyag mentes
  • a termékkínálatban kiemelt figyelmet kapnak a glutén-, cukor-, laktózmentes és bio termékek
  • egész nap elérhető reggeli és brunch menü
  • helyben készített, házi sütemények

Díjnyertes design

  • az üzlet kialakításánál különös figyelmet fordítunk a stílusos kényelemre
  • naturális színek és anyagok összhangja, vegyítve a legmodernebb kiegészítőkkel
  • indusztriális elemek harmonikus használata

Gyors és barátságos asztalszervíz

  • vendégeinket az asztaluknál szolgáljuk ki – gyorsan és barátságosan

3 különböző üzletformátum

  • To-go station (15-30 m2, elviteles kávék és előkészítést nem igénylő kekszek, péksütemények)
  • Coffee house (60 m2-től, asztalszervíz, teljes kávé szortiment, sütemények, szendvicsek)
  • Coffee bistro (100 m2-től, kávéház behatárolt napszaki ajánlatokkal)

Saját üzletek

2 (a 3. fejlesztés alatt) + online áruház

Franchise üzletek

2

Kép egy outletről
rauwolf kávézó
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek
  • Kulcsrakész koncepció
  • Professzionális tudás és know-how átadása a hálózat képzési központjában
  • Rendszergazda által megálmodott, kipróbált belső atmoszféra, kellemes, nyugodt, fesztelen környezet megteremtése, naturális és indusztriális elemek szakszerű alkalmazása, keverése egy térben
  • Komplett marketing támogatás
  • Egészséges termékek hangsúlyozása (glutén-, cukor-, laktózmentes és bio, nyers termékek, zöld kávé)
  • Kiemelt ajánlatok napszakhoz, évszakhoz, eseményhez kapcsolódva
Minimális beruházás összege
  • Licence díj (egyszeri belépési, csatlakozási díj): 8 500 euró
    • tartalmazza az alaptréninget és a névhasználati jogot
    • működési kézikönyvet, receptúrákat
    • 5-10 éves megállapodás
  • Havi royalty díj a nettó forgalom arányában: 7%
    • a rendszer fenntartásához és fejlesztéséhez havi rendszerességgel fizetendő hozzájárulás
    • nem tartalmazza a marketing támogatást, marketing anyagokat és az informatikai szolgáltatást (készletnyilvántartó, elszámoló rendszer)
  • Back-bónusz és számlakedvezmény
    • a kötelező vásárlások utáni kedvezmények
    • kijelölt szállítóktól kapott visszatérítés
    • fix szortiment tartási díjak
Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben

A Rauwolf hálózatához való csatlakozás lehetséges új kávézó nyitásával vagy meglévő átalakításával. Az ideális franchise partnerekkel szembeni további elvárás a munka- és tettrekészség, nyitottság a piaci változásokra, a befektetni kívánt összeg pontos ismerete és megléte.

Ideális lokáció, helyszínek: bevásárlóutcák, sűrű gyalogosforgalom, irodaparkok, lakóparkok, képzési és egyetemi központok, hotelek, városközpontok, parkok, kikapcsolódásra alkalmas helyszínek.

Információk a franchise átadóról
Coffee & Co. (magyarországi Area Developer)
2045 Törökbálint, Árnyas u. 2.
+36 20 597 7990
info@coffeeandco.hu
https://rauwolf-coffee.at/
A jelentkezők kapcsolattartója

Szabó Gyula

Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank