Paprika Gourmet

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Paprika Gourmet Zrt. magánszemélyek által létrehozott vállalkozás. Fő tevékenysége magyar delikátesz üzletek müűködtetése franchise rendszerben Európa országaiban. A Paprika Gourmet Zrt. a tulajdonosa. A „Paprika Gourmet” márkanévnek, a hozzátartozó logóval együtt egyben a Paprika Gourmet üzletekre vonatkozó Franchise jogok tulajdonosa is a hozzátartozó márka-; és működési kézikönyvvel. A Cég szervezi az PG üzletek termékekkel történő ellátását, alakítja ki a termékkínálatot.

franchise egységek

1 Barcelona, Spanyolország
kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A Beruházás időszakában a Paprika Gourmet Zrt. biztosítja az üzlet kialakításához az egységes megjelenés érdekében a teljes belsőépítészeti és bútorzati terveket, továbbá tréninget a franchise partnernek a felkészülési szakaszban. A működés során szervezi a teljes logisztikát, árúval ellátást a partner rendelései alapján. Alakítja a termékportfóliót és folyamatosan fejleszti a rendszert, amely fejlesztéseket átad a partnereinek.


becsült teljes befektetés

  • A beruházás összege jelentős mértékben függ az ingatlan helyétől és eredeti funkciójától. A tapasztalatok alapján 130-180E € között kalkulálható a beruházás a konkrét helyszín függvényében.
  • Az induló franchise díj (initial fee) - 10 éves szerződésre egyszeri - 12.000 €.
  • A folyamatos franchise díj az üzlet nettó árbevételének a 3-5 %-a konkrét megállapodás keretében.
  • Kaució a fizetésekre: 6000 €.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

  • A beruházáshoz és az induláshoz (első feltöltés) szükséges források álljanak rendelkezésére saját vagy részben banki forrásból.
  • Legyen kész teljes munkaidőben vagy részlegesen részt venni az üzlet működtetésében.
  • Legyen nyitott a magyar gasztronómia és kultúra iránt.
  • Tisztán pénzügyi befektető csak országra/régióra vonatkozó master franchise vásárlása esetén lehet partner.

információ a franchise átadóról

Paprika Gourmet Kereskedelmi Zrt.

1182 Budapest, Bója utca 10.

+36 30 936 63 88

+36 84 501 500

info@paprikagourmet.com

www.paprikagourmet.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Fazekas Endre

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
város *
telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.