McDonald’s

McDonalds logó
Információk a franchise rendszerről
Leírás a franchise rendszerről

A McDonald’s az első hazai franchise rendszer létrehozója, a hazai Franchise Szövetség alapító tagja. Az első franchise üzemeltetésben működő éttermet nem sokkal a hálózat magyarországi megjelenését követően, 1990-ben, Kispesten nyitotta meg. A franchise rendszer elterjedésében nagy szerepet játszó hálózat ma már többségében franchise rendszerben üzemelteti hazai éttermeit. A 21 fős franchise partneri kör az éttermek felét üzemelteti országszerte.

Saját üzletek

43

Franchise üzletek

46

Kép egy outletről
McDonald\'s étterem
Információk a franchise átvevőknek
Támogatás franchise átvevőknek

- 9-12 hónapos éttermi és vezetői tréning a jövőbeli átadó és személyzete számára,
- központilag irányított országos marketing stratégia.

Minimális beruházás összege

kb. 140 millió Ft

Alapvető elvárások a franchise-ba vevővel szemben

A McDonald's franchise partnerei nem pénzügyi befektetők, hanem olyan elkötelezett partnerek, akik amellett, hogy az étterem elindításához szükséges tőkével rendelkeznek, készek részt venni az éttermek napi működtetésében, üzemeltetésében. Ismerik valamennyi munkafolyamatot, emellett a helyi közösség életében történő személyes részvételükkel is erősítik a McDonald’s márkát.
A leendő partnernek nem szükséges megfelelő üzlethelyiséggel rendelkezni, az éttermek helyszínét ugyanis minden esetben a vállalat jelöli ki és adja át használatra a franchise átvevőnek.

Jelenleg nincs napirenden a McDonald's franchise partneri kör bővítése. A következő években az új éttermek megnyitásával, illetve vállalati éttermek franchise üzemeltetésbe történő átadásával a jelenleg meglévő partneri kör kapacitásaira építve, a jelenlegi partneri kör számára kíván a McDonald's további üzleti fejlődési lehetőséget kínálni.

Információk a franchise átadóról
McDonald’s Kft.
06 1 455 2400
info@hu.mcd.com
mcdonalds.hu
A cég a Magyar Franchise Szövetség tagja
Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne megtudni a franchise ajánlatról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózathoz kerül elküldésre.
Vezeték és keresztnév *
Város *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank