Hozzászólás a cikkhez: Fagyi franchise

2013.04.14.
Felhasználó név
*.catv.pool.telekom.hu

Üdvözlöm! Felkeltette érdeklődésem az Önök lehetősége . Szeretnék többet megtudni ,a lehetőségekről és partnerként dolgozni . -\"Édes-sós Süteményház bt,.Makó 30-859-45-93 Tisztelettel, Bánfi Edit

2013.04.15.
szerkesztőség
*.catv.broadband.hu

Kedves Edit!

 

Elérhetőségeit továbbítottuk az olaszországi franchise központnak, a hálózat képviselői hamarosan felkeresik a részletekkel.

 

Üdv:

Franchising.hu

2013.04.21.
Felhasználó név
*.catv.pool.telekom.hu

Érdekelne a rendszer egy elérhetőség jó lenne hogy többet megtudjak az egészről.

Remélem nem az a cég amelyik a BNV volt mert azok azt mondták hogy felhivnak

csak nem hivtak!

Üdvözlettel:Cziráki László

  309325898

2013.04.23.
szerkesztőség
*.catv.broadband.hu

Kedves László!

 

Továbbítottuk elérhetőségeit az olaszországi központ számára.

---

Fontos információ minden érdeklődő számára, hogy jelenleg egy, a Yogurtlandia magyarországi megjelenéséért, majd a hálózat hazai fejlesztéséért felelős mester franchise partnert keres a hálózat. Azonban a mester partner megtalálása után sem ér véget a lehetőség, ugyanis az olasz hálózat további, egyéni franchise partnerek bevonásával tervezi a magyarországi hálózatbővítést. 

 

Üdv:
Franchising.hu

PROFIT Franchise Services Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank