Fórum a cikkről: Új dizájn, új üzlet 23

Franchising. Hu 06.03.2018 *.catv-188-142-214-131.catv.broadband.hu

3

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget!
Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal, akik érdeklődnek az étteremlánc franchise hálózata iránt!

A Subway képviselői a szemináriumon számos érdekes és hasznos információval készülnek az üzleti koncepcióval kapcsolatban; így többek közt bemutatják, hogyan működik a franchise rendszer és megosztják azokat a pénzügyi adatokat, amelyek segítenek eldönteni, hogy érdemes-e elindítani egy saját Subway franchise vállalkozást. Szó lesz még a lehetséges üzletnyitási helyszínekről, azok kiválasztási módjáról, a követelményrendszerről, a választékról és végül, de nem utolsó sorban a befektetési és működtetési költségekről is. Mindemellett pedig konzultációs lehetőséget is biztosítanak a képviselők a felmerülő kérdések átbeszéléséhez.

Az ingyenes (mindössze egy gyors regisztrációhoz kötött) szemináriumra március 13-án, kedden 15.30-tól 18.30-ig kerül sor Budapesten.

A Subway hálózatában a hivatalos munkanyelv az angol, így a budapesti szeminárium is angol nyelven kerül megrendezésre!

egyéb kategóriák

PROFIT Franchise Services Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.