2016.01.23.

A Fornetti az év franchise hálózata

A magyar pékséglánc által elhódított elismerés mellett további hat kategóriában díjazott franchise hálózatokat és átvevőket a Szövetség.

Az fennállásának 25. évfordulóját idén ünneplő Magyar Franchise Szövetség saját alapítású díját minden évben a franchise szakterületen kiemelkedő tevékenységet nyújtó vállalkozások és vállalkozók kaphatják meg. A díjkiosztóval egybekötött gálavacsorára ebben az évben január 21-én, a Boscolo Budapest Hotelben került sor. A gála estet a Szövetség egykori és jelenlegi tisztségviselői, valamint több külföldi díszvendég is megtisztelte jelenlétével, köztük Manuel Vescovi és Sonia Pira, a Best Franchisee of the World alapítója, illetve esemény igazgatója.

MFSZ Díjkiosztó Gála 2016 Fotó Magyar Franchise Szövetség

A Szövetség Díjkiosztó Gálavacsoráját mindig az év elején rendezik meg, ahol számos díjat adnak át a szakma képviselőinek. Az esten nem csak a tagok, hanem a franchise szakmai színe-java is nagy számban képviselteti magát.

A franchise díjak idén hét különböző kategóriában kerültek kiosztásra a pályázók között, akik a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők közül kerültek ki.

Az Év Franchise Hálózata a Fornetti, melyet 2015 augusztusában felvásárolt a világ harmadik legnagyobb fagyasztott pékárut forgalmazó cégcsoportja, az Aryzta Ag., így az elmúlt év komoly fordulópontot hozott a vállalat életében. Eközben a Fornetti megkezdte az üzletek arculati megújítását is, amihez kapcsolódóan 2015 őszén egy 600 millió forintos fejlesztési programot indított el a vállalat.

Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózatának az Otthon Centrum bizonyult, mely látványos növekedést produkált a fellendülő ingatlanpiacon. Az elmúlt évben 30 százalékkal emelkedett tanácsadóinak száma, hálózatuk pedig 46 új irodával bővült.

Az Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a DIEGO lett. Az első alkalommal kiírt kategóriában a DIEGO több mint 20 éves piaci jelenlétének, valamint szlovákiai és romániai terjeszkedésének köszönhetően került ki győztesen a pályázók közül. A legtöbb romániai áruházat üzemeltető átvevő 2015-ben kiemelkedő, harmadik helyezést ért el a nemzetközi Best Franchisee of the World megmérettetésen.

 A 2015-ös év Marketing Díj-ban a BioHair részesült. A 46 hajvágó szalonból álló franchise hálózat 2015-ben ünnepelte ötödik születésnapját, melyet több marketingakcióval ünnepelt. Az elmúlt év fejlesztései között szerepelt a vendég-elégedettséget mérő rendszer bevezetése, valamint a szolgáltatások folyamatos bővítése, így például a saját rádióadás az üzletekben, illetve a férfiakat célzó, saját arculatot kapó borbélyszolgáltatás is.

Az Év Innovatív Franchise Hálózata a Duna House, mely kimagasló informatikai megoldásaival megkönnyíti az ingatlaneladást munkatársai és partnerei számára. Legújabb fejlesztésük, a myDH portál az első olyan oldal, ahol az eladók és a vevők a nap 24 órájában, online nyomon követhetik az értékesítés folyamatát és aktuális állapotát. A honlap így egyszerűbbé, átláthatóbbá és biztonságosabbá teszi az ingatlanügyek intézését.

Az Internet Média és Web Díj a BENU Magyarországhoz került. A hálózat 2015-ben megújította weboldalát és bővítette az online elérhető szolgáltatásainak körét (pl. gyógyszertárkereső, „kérdezze gyógyszerészét”, termékajánlók). Új oldalukat havonta hatvanezren látogatják, Facebook-oldalukat több mint százezren követik.  Az üzenetek célja mindkét felületen az egészségre nevelés és a közvetlen kapcsolatteremtés.

Az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője Díjat a Borháló franchise átvevői, a Szántó testvérek vehették át. Sashalmi borkereskedésüket folyamatosan fejlesztik, az előző évhez képest 20%-kal növelték forgalmukat. Rendszeres borkóstolóiknak, helyi rendezvényeken való megjelenésüknek, és a különböző kulturális és társadalmi egyesületekkel, klubokkal ápolt jó viszonyuknak köszönhetően aktív tagjai lettek a helyi közösségnek.

A Fornetti az év franchise hálózata

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank