2016.01.20.

Márciusban újra Párizsban székel a franchise

A francia főváros március 20-23. között ismét otthont ad Európa legnagyobb franchise rendezvényének.

2016. március 20-23. között rendezik meg Párizsban a Franchise Expo Paris franchise vásárt és expót. A nemzetközi show immáron 35. éve segíti franchise márkák hálózatfejlesztését Franciaországban és külföldön egyaránt. A tavalyi évben 5 kontinensről, közel 35 ezer vállalkozó és befektető látogatott el Európa elsőszámú franchise rendezvényére, megerősítve ezzel az esemény pozícióját a kihagyhatatlan programok között, a franchise szakma körében.

A Franchise Expo Paris kiváló lehetőséget kínál személyen találkozókra és megbeszélésekre a 90 gazdasági ágazatot képviselő több mint 500 kiállító képviselőivel vagy számos nemzetközi szakértővel a franchise világából. A 4 napos show során több mint 110 teljesen új és innovatív franchise koncepció is bemutatásra kerül, a tradicionális divat és éttermi márkáktól kezdve a jelenleg legnépszerűbb ágazatokig, mint a fitneszoktatás (-coaching), vízibicikli, manikűr-szalon, gyorséttermek, stb.

A rendezvény hivatalos partnere a PROFIT system is, Közép és Kelet Európa vezető franchise tanácsadója, többek közt a Franchising.hu kiadója. Ennek köszönhetően, ahogy a korábbi években is, a portál olvasói ingyen vehetnék részt az expón, belépőjükhöz a rendezvény honlapján történő gyors regisztrációt követően juthatnak hozzá.

Franchise Expo Paris

A Franchise Expo Paris expón bemutatásra kerülnek a jól ismert francia és nemzetközi márkák, franchise óriások ajánlatai, ahogyan a feltörekvő, ”friss” koncepciók is, amelyek nem elhanyagolható potenciált képviselnek a vonzó, gyorsan fejlődő külföldi piacok számára.

Sok kiállító reprodukálja jellegzetes értékesítési pontját vagy építi fel akár a komplett éttermet, hajvágó szalont, stb. a stand-szigeteken. A látogatók így még inkább értékelhetik a márka hálózatok világát. A show Párizs külvárosában kerül megrendezésre, amely tökéletes helyszín az üzlet és a szórakozás ötvözésére, valamint hiteles, ”real-life” koncepciók megismerésére.

Franchise Expo Paris

A Franchise Expo Paris szintén és mindenekelőtt azokról a szakemberekről is szól, akik segítik, tanácsadással és információkkal támogatják a jövő vállalkozóit a különböző szakosodott programokon/lehetőségeken keresztül:

  • beszélgetés kiállítókkal a standjuknál vagy a „Szakértői Falu”-ban (Experts Village)
  • négy napon keresztül ingyenes előadások és konferenciák (franciául)
  • „Master Franchise School” - kiállítói rész (workshop) kifejezetten a hazai piacukon adott márkát fejleszteni kívánó mester franchise partnerek számára (angolul)

A párizsi franchise expó korántsem csak a francia közönségnek szól, sokkal inkább egy nemzetközi találkozópont, ahova minden évben több és több franchise érdeklődő, -hálózat és befektető látogat el. 2015-ben 108 külföldi márka képviseltette magát az expón, nagyszámban voltak európai (főként olasz, spanyol, német belga, angol, orosz, görög, bolgár és portugál) márkák, ahogyan amerikai, kanadai, ausztrál, koreai és izraeli franchise hálózatok is. Különösen sokat adott a rendezvény nemzetköziségéhez a „Master Franchise School”, ami önmagában 88 országból 2700 nemzetközi látogatót vonzott a 4 nap alatt. Nemzeti franchise szövetségek, csoportok és nemzetközi küldöttségek szintén részt vesznek a rendezvényen, és támogatják a franchise terjedését szerte Európában és a kontinens határian túl.

Márciusban újra Párizsban székel a franchise

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank