2015.12.04.

Nemzetközi franchise kongresszus és expó

2016. február 20-23. között, immáron 56. alkalommal kerül megrendezésre a nemzetközi franchise egyik legrangosabb eseménye.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association – IFA, ami lényegében az Amerikai Franchise Szövetség) 2016. február 20-23. között a Texas állambeli San Antonio városában rendezi meg éves, az ágazatot támogató franchise hálózatoknak, partnerereiknek és beszállítóiknak dedikált kongresszusát, amely egyben a nemzetközi franchise kapcsolatok gazdagításának és építésének egyik legfontosabb fóruma is. Az IFA konvenció kiváló lehetőséget kínál hálózatépítéshez és új koncepciók felkutatásához, a kiállító területen több mint 300 vállalat mutatja be termékeit/szolgáltatásait és franchise lehetőségüket, a lounge részek pedig remek helyszínt biztosítanak a személyes megbeszélésekhez. A rendezvényen a külföldi résztvevőket is tárt karokkal várják.

Mint minden évben, a franchise expó mellett az IFA Konvenció szakértő, (sokszor több évtizedes) tapasztalataikat megosztó előadók armadáját sorakoztatja fel a 4 napos rendezvény során, és további tanfolyamokkal, kerekasztal beszélgetésekkel, szakmai előadásokkal, találkozókkal és workshop-okkal színesítik a programot. Mindez annak érdekében, hogy a résztvevőkkel megismertessék a franchise legújabb trendjeit és aktualitásait olyan témákban, mint a franchise management és vezetés, finanszírozási lehetőségek, multi-unit növekedés, nemzetközi expanzió, franchise fejlesztés, közösségi média és még sok minden más.

Részletes program, további információk és részvételi feltételek a konferencia web-oldalán

Nemzetközi franchise kongresszus és expó

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank