2015.11.16.

Országos mosodahálózat épül

Megnyitotta első vidéki, összességében pedig 18. önkiszolgáló mosodáját a Bubbles. Franchise partnerekkel bővülnének tovább.

Az első Bubbles mosoda 2011-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy egy új formában honosítsa meg a közösségi mosás élményét Magyarországon. Az első évek tapasztalatain felbuzdulva a vállalat 2014 májusában kezdett bele egy országos hálózat kiépítésébe, melyhez múlt pénteken csatlakozott a 18. Bubbles mosoda – a székesfehérvári egység egyben a vidéki terjeszkedés zászlóshajója is. A magyarországi expanzió célja az országos lefedettség megvalósítása a következő években, melyet 100 egységgel és franchise partnerek bevonásával kíván elérni a vállalat.

Bubbles önkiszolgáló mosoda Fotó Bubbles

A non-stop Bubbles mosodák teljesen automatizáltak, a felhasználói élményről pedig olyan kiegészítő szolgáltatások gondoskodnak, mint az olvasósarok, a gyereksarok vagy az ingyenes WIFI.

Nagy nap ez a mai, a székesfehérvári üzlet megnyitása fontos mérföldkő a vállalkozásunk életében. Budapesten sok a visszatérő vendégünk, s abban bízunk, hogy az új mosoda fontos szerepet fog betölteni a székesfehérvári lakosok életében is, sikerül megszerettetni az helyiekkel. A Bubbles-ben a mosás nem házimunka, hanem kikapcsolódás, élmény, az üzleteink közösségi térként szolgálnak. Itt az emberek barátaikkal, gyerekeikkel közösen tölthetik a szabadidőt, vagy akár dolgozhatnak az ingyenes wifi segítségével. Nem titok, hogy jelenleg is 4-5 új üzlet megnyitásán dolgozunk, célunk, hogy ez év végére az üzleteink száma 20-nál is többre növekedjen” – mondta el a megnyitón Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója.

Az éjjel-nappal nyitva tartó Bubbles mosodákban dupla (11 kg) és tripla (16 kg) kapacitású, a legmodernebb számítógép-vezérelt ipari mosógépek és szárítógépek (16 kg és 25 kg) könnyítik meg a mosást, amelyhez a professzionális mosószert, öblítőt és fertőtlenítőt is az automata adagolórendszer biztosítja. A rendszer előnye az egyszerűség, ugyanis a gépek rendkívül könnyen kezelhetőek.

A Bubbles franchise országosan elérhető, aminek keretében minden legalább 15-20 ezer lakosú településen van lehetőség egy saját Bubbles mosoda kialakítására. A hálózat elsősorban olyan vállalkozókat keres a franchise partnerek személyében, akik motiváltak és képesek az üzleti sztenderdek alapján történő üzemeltetésre. Egy Bubbles üzlet megnyitása 22 – 27 millió Ft beruházást igényel, amely függ az adott üzlethelyiség egyéni adottságaitól és tulajdonságaitól. A befektetés tartalmazza az üzlet teljes kialakítását, felszerelését és a franchise belépési díjat.

A Bubbles az üzletnyitás után sem hagyja magukra a franchise partnereket: a franchise központ teljes körű támogatást, üzemeltetési dokumentációt, képzéseket, egységes alapanyag beszerzést, modern üzemeltetési lehetőséget, standardizált folyamatokat és háttérszervizt, IT és biztonsági rendszert, folyamatos országos marketing aktivitást, valamint folyamatos fejlesztéseket is biztosít a hálózat tagjai számára. 

Országos mosodahálózat épül

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank