2015.11.05.

Mester franchise partnerért Prágába

Mester franchise konferencia és bemutatkozási lehetőség azoknak a márkáknak, melyek a cseh vagy szlovákiai megjelenéshez keresnek mester átvevőt.

November 19-én ismét a világ összes tájáról érkeznek olyan nemzetközi márkák képviselői a cseh fővárosba, melyek franchise partnerek bevonásával terjeszkednének a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. A mester franchise konferencia résztvevői külföldi koncepciókkal ismerkedhetnek meg a helyszínen, valamint alkalmuk nyílik a franchise együttműködés részleteinek áttárgyalására, és személyes kapcsolatok kialakítására a különböző franchise hálózatok képviselőivel. A magyar és nemzetközi hálózatok számára pedig a rendezvény (a bemutatkozási lehetőség mellett) számos potenciális mester partnerhez jelent közvetlen kapcsolatot. A rendezvényen jelen lesz számos franchise és egyéb kapcsolódó ágazat szakértője is.

Mester franchise konferencia @Prága, 2014 Fotó Franchising.cz

Az idén 3. alkalommal megrendezésre kerülő konferencia kiállítói között található többek közt francia, belga, amerikai vagy osztrák koncepció is. Az idei évben a szervezők a tavalyinál még nagyobb érdeklődésre számítanak. 2014-ben magyar koncepció is bemutatkozott a konferencián – a Café Frei kávézólánc is jelen volt kiállítóként.

Remek lehetőséget jelent az, hogy sok külföldi franchise koncepció képviselője érkezik, különösen azon cseh és szlovák cégek, kkv-k, befektetők és minden önfoglalkoztatásban érdekelt számára, akik saját vállalkozás indítását tervezik egy globálisan működő márka partnereként” – mondta el Ales Tulpa, a rendezvény egyik főszervezőjének, az Avex vállalatnak képviseletében.

Az idén 3. alkalommal megrendezésre kerülő konferencia kiállítói között található többek közt francia kávézó koncepció, belga természetes kozmetikumokat áruló üzlethálózat, amerikai fagyasztott joghurt bár vagy épp osztrák alpesi üzletlánc. Az idei évben a szervezők a tavalyinál még nagyobb érdeklődésre számítanak. 2014-ben magyar koncepció is bemutatkozott a konferencián – a Café Frei kávézólánc is jelen volt kiállítóként.

Azon magyar vállalkozások, amelyek gondolkodnak a cseh vagy szlovákiai megjelenésen és a konferencia keretében személyesen mutatnák be koncepciójukat kiállítóként, azoknak a részvétel 1.000 euróba kerül. A bemutatkozó és egyéb marketing anyagok megküldésével van lehetőség közvetett bemutatkozásra is (ennek díja 500 euró), azonban – mivel a helyszínen személyesen jelenlévő franchise átadók számára a rendezvény jóval eredményesebb – a személyesen bemutatkozó márkák elsőbbséget élveznek.

Közép-Kelet Európa legnagyobb franchise tanácsadója, a PROFIT system a Franchising.hu társ oldalán, a Franchising.cz portálon, valamint a „Vlastní firma – Franchising” magazinon keresztül szintén képviselteti magát a konferencián. Az érdeklődők a rendezvény honlapján iratkozhatnak fel a konferenciára. 

Mester franchise partnerért Prágába

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank