2015.10.28.

A minőség jelenti a különbséget

Magyarországon van piaca a magas színvonalú, de megfizethető szépségápolási szolgáltatásoknak – vallja a BodyConcept.

A portugál alapítású BodyConcept márkához már több mint 50 egészség- és szépségápolásra szakosodott szalon tartozik, és a franchise hálózat fejlesztése még korán sem ért véget. Sőt, miközben sok külföldi piacon jelent meg a hálózat és zajlanak az üzletnyitások, a vállalat tervei között szerepel számos új országban, köztük a magyar piacon való megjelenés is.
Elsősorban mester franchise partnert keresünk Magyarországon, mert tisztában vagyunk azzal, hogy a legjobb szépségszalon hálózat egy, a piacot és helyi sajátosságokat jól ismerő üzletember vezetésével alakulhat ki” – mondta el Alexandre Lourenco alapító. A vezérigazgató hozzátette, ettől függetlenül van lehetőség a csatlakozásra a franchise hálózathoz egyéni franchise partnerként is, ami egy alacsonyabb beruházást jelent, viszont a mester franchise feladatok egy részének átvállalásával jár (pl. marketing anyagok magyarra fordítása).

szépségápolás Fotó BodyConcept

Mester franchise és franchise partnerként is van lehetőség egy saját BodyCocept szépségápolási és egészségügyi szalon megnyitására.

A BodyConcept szalonok minden korosztály számára kínálnak legújabb technológiás esztétikai, kozmetikai és hajkezelési szolgáltatásokat, valamint különböző szépségápolási és egészségügyi tanácsadást. Az első szalont kilenc évvel ezelőtt alapították Portugáliában egyfajta válaszként a változó fogyasztói igényekre és annak érdekében, hogy megszüntessen egy piaci rést, létrehozva egy olyan professzionális szépségközpontot, amely elérhető áron nyújtja szolgáltatásait.

A BodyConcept franchise szalonok nyitására országszerte van lehetőség, és minden legalább 10 ezer lakosú település ideális lehet egy szépség- és egészségközpont elindításához. A csatlakozás további feltétele a szépségápoláshoz kapcsolódó szenvedély és természetesen elegendő tőke a vállalkozásindítás finanszírozásához – a BodyConcept országos mester franchise partnerévé válás díja 50 ezer euró Magyarországon, míg egyéni franchise stúdió indítása már 45 ezer eurótól lehetséges.

A franchise partnerek személyében leginkább olyan vállalkozókat keresünk, akik szeretnek a szépségápolásban tevékenykedni, látják az ágazatban rejlő lehetőségeket és van tapasztalatuk a kereskedelemben. A mester franchise átvevőnek már többéves menedzsment tapasztalattal és kiváló vezetői készségekkel is kell rendelkeznie, valamint azzal a képességgel, hogy összefogja, fenntartsa és fejlessze a franchise koncepciót a piacon” – mondta el egy korábbi interjúban Alexandre Lourenco.

További információk a BodyConcept mester franchise és egyéni franchise lehetőségről a franchise katalógusban! 

A minőség jelenti a különbséget

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank