2015.10.26.

Smart Ingatlan: már országszerte 19 helyen

A Duna House csoport tavaly útjára indított ingatlaniroda hálózatához az utóbbi negyedévben 8 franchise átvevő csatlakozott.

A Duna House csoport az elmúlt években újabb és újabb, az ingatlanközvetítéshez szorosan illeszkedő szolgáltatást vezetett be Magyarországon. A cégcsoport 2014 nyarán elindította második franchise hálózatát, a SMART Ingatlant, amelyhez 2015 nyaráig kilenc, majd csak az elmúlt negyedévben újabb 8 franchise partner csatakozott. A SMART Ingatlan hálózat tagjaként a cégcsoport 2 saját irodát is működtet, valamint továbbiak nyitását tervezi.

Smart Ingatlan iroda Fotó Facebook.com/SmartIngatlan

A többmárkás működési modell előnye, hogy jól működő infrastruktúrával és szolgáltatásokkal tudja kiszolgálni az egymás mellett dolgozó rendszereket, újabb ügyfélkört elérve, miközben a közel országos lefedettségű hálózatunk tovább bővülhetett” – összegzett Guy Dymschiz a Duna House csoport társtulajdonosa.

Úgy érezzük megfelelően időzítettük a SMART Ingatlan elindítását, a lakáspiacon tapasztalható felpezsdülés a franchise partneri szerződésekben is élénkülést hozott. Új partnereink között korábban más formában ingatlanozó szakemberek és a piacra újonnan belépők is vannak, akik kedvező lehetőséget láttak a Duna House csoport által kínált új franchise partneri lehetőségben, mivel a hálózatos működés eredményeit a DH számai is meggyőzően támasztották alá” – emelte ki Doron Dymschiz, aki testvérével, Guy Dymschiz-cel együtt a Duna House csoport társtulajdonosa és vezetője.

A Smart Ingatlan franchise rendszere megfelelő biztonságot és rugalmasságot biztosít a partnerek számára, egyfelől üzletük felépítéséhez, másrészt üzletmenetük megtartása mellett is élvezhetik az egységes rendszer előnyeit. Egy franchise partner akár több irodát is nyithat, ugyanakkor területi kizárólagossággal nem jár a partneri státus. Az ingatlanközvetítés mellett a cégcsoport mindkét franchise hálózatában (Duna House és SMART Ingatlan) elérhetők a pénzügyi termékek; lakáshitelek, biztosítások, és lakástakarék-pénztári termékek, illetve az egyéb szolgáltatások (értékbecslés, energiatanúsítvány, stb.) is.

A két hálózat azonos minőségű infrastruktúrát, IT-bázist használ, emellett a hálózatok tagjainak lehetősége van az egymás adatbázisában szereplő, kizárólagos megbízásként felvett ingatlanok kölcsönös értékesítésére és a megbízási díjak megosztására, ugyanakkor a két hálózat versenyez is egymással, ami a szolgáltatás minőségét tovább javítja.

A többmárkás működési modell előnye, hogy jól működő infrastruktúrával és szolgáltatásokkal tudja kiszolgálni az egymás mellett dolgozó rendszereket, újabb ügyfélkört elérve, miközben a közel országos lefedettségű hálózatunk tovább bővülhetett” – összegzett Guy Dymschiz a Duna House csoport társtulajdonosa. „Ez a működési modell nem ismeretlen Európában vagy a tengerentúlon és a most körvonalazódó konjunktúra megfelelő környezetet teremtett számunkra ennek hazai meghonosításához.” 

A Duna House csoport hosszú távon az ingatlanközvetítés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások piacán kíván regionális szereplővé válni, amelyhez a magyar tőkepiacról forrás bevonását is tervezi. A társaság a tőzsdén keresztüli forrásbevonás érdekében benyújtotta engedélyezésre a tervezett részvényértékesítésre és tőzsdei bevezetésre vonatkozó tájékoztatóját a felügyelethez. A cégcsoport nettó árbevétele 2014-ben elérte a 2,393 milliárd forintot, adózott eredménye pedig a 735 millió forintot.

 

Smart Ingatlan: már országszerte 19 helyen

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank