2015.10.21.

Franchise kiállítás Pozsonyban

Üzleti és franchise kiállításnak ad otthont a szlovák főváros november elején. Két napig a helyi és nemzetközi koncepcióké a főszerep.

A nemzetközi franchise vásár (Exhibition for Business and Franchising) 2015. november 3-4. között kerül megrendezésre a pozsonyi Pálffy palotában. Amellett, hogy a kiállítás összehozza a partnereket kereső szlovák és nemzetközi franchise koncepciókat az érdeklődő vállalkozókkal, a két napos rendezvény során franchise konferenciával és szakmai előadásokkal is készülnek a szervezők.

Exhibition for Business and Franchising @Pozsony Fotó Franchise & Retail Academy

A látogatók számára a kiállítás díjtalan, mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség a rendezvény honlapján.

A célunk, hogy egy magas színvonalú rendezvény keretében hozzuk össze a franchise szakma és helyi, illetve nemzetközi franchise hálózatok képviselőit olyan befektetőkkel és vállalkozókkal, akik érdeklődnek ez iránt a terület iránt. A két napos kiállításon jelen lesznek PR cégek képviselői, más területek (marketing, pénzügy, jog, adózás, stb.) szakértői és a média is” – mondta el a főszervező Franchise & Retail Academy.

Azok, akik kilátogatnak a kiállításra, és szeretnének jobban megismerkedi a franchise rendszerek működésével, azok ingyenes előadásokra és konzultációra számíthatnak. Az előadók között lesz többek közt a PROFIT system, a (Magyarországot is magába foglaló) közép-kelet-európai régió vezető franchise tanácsadója is.

A rendezvény kiemelt támogatója a Szlovák Franchise Szövetség, kiemelt média partnere pedig mások mellett a Franchising.hu testvér oldala, a szlovákiai Franchising.sk is. A látogatók számára a kiállítás díjtalan, mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség a rendezvény honlapján

Franchise kiállítás Pozsonyban

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank