A Hummus Bar olyan franchise partnereket keres, akik értik és vallják, hogy az éttermi szektorban a siker kulcsa a minőség és az étkezés élménye.
Hétfő
2015.10.19.
Megnyitott az új Hummus Bar koncepció zászlóshajója. A közel-keleti konyhára építő hálózat összes étterme új arculatot kap.
 

A Hummus Bar első étterme 2005-ben nyitotta meg kapuját Budapesten azzal a céllal, hogy Magyarországon is elérhetővé váljanak a közel-keleti konyha tradicionális ízei. A kis étkezdét hamar megkedvelte a fővárosi lakosság, és jelenleg már 11 helyszínen találkozhatunk Hummus Bar-ral. „Már több étteremben várunk titeket Budapest-szerte, ennek örömére úgy döntöttünk, itt a tökéletes idő az arculatunk továbbfejlesztéséhez, amely hűen tükrözi filozófiánkat a mindennapokban, termékeinket és jövőbeli terveinket illetően” – tette közzé közösségi oldalán a Hummus Bar. Ennek megfelelően október elején megnyitott az első, új arculat alapján kialakított étterem Budapesten, a Nagymező utcában.

„Mindent újraterveztünk a logónktól az étterem-belsőkön át a csomagolásig és személyzeti ruháig. De ne aggódj, mi ugyanazok az arcok maradunk a Hummus Bar mögött, így a menük és az árak egyáltalán nem változnak! Egyszerűen csak szeretnénk egy páratlan, friss külsőt adni páratlanul friss ételeink mellé” – olvasható a közleményben. A hálózat – ugyan a fővárosra koncentrálva, de – Magyarország egész területéről keres franchise partnereket.

A Hummus Bar minden franchise partnere teljes körű tréninget és támogatást kap, ezért ugyan előny, de nem feltétlenül szükséges, hogy rendelkezzenek vendéglátós múlttal. „Én sem rendelkeztem szakmai tapasztalattal, egyszerűen szerettem a jó ételeket. A partnerektől sem elvárás, hogy vendéglátós múltjuk legyen, azonban azt tudni kell, hogy sok időt és energiát kell belefektetni egy ilyen üzlet megnyitásához. Ezért nagyon fontos a lelkesedés és a hosszú távú kitartás” – mondta el egy korábbi nyilatkozatban Uri Gotlibovich, a hálózat alapítója.

Egy hagyományos Hummus Bar étterem kialakításához szükséges befektetés mértéke sok tényezőtől függ (az étterem mérete, bérlemény vagy saját tulajdonú üzlethelyiség, rendelkezik-e saját konyhával vagy a központból szerzik be a félkész ételeket, stb.), és mindenképp bele kell számolni a belső-külső kialakítás, a konyha, ételpult, ülőtér (a franchise kézikönyvben előírtaknak megfelelő) kiépítését.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.