2015.09.14.

150 bevált koncepció egy helyen

Egy hónap van hátra Közép és Kelet Európa legnagyobb franchise rendezvényéig. A varsói Franchise Expo kiállítói létszáma már most rekordot döntött.

A kiállítók számában már most rekordot döntött Közép és Kelet Európa legnagyobb franchise rendezvénye, a varsói Franchise Expo 2015 – a szervezők több mint 150 olyan vállalatot regisztráltak kiállítóként, amelyek mester és franchise lehetőséget kínálnak vállalkozók, befektetők és vállalatok számára. A kiállítók számának növekedése pedig növekedést eredményez a látogatók számában is, így a szervezők a tavalyi több mint hétezer látogatónál is több érdeklődőre számítanak az idei évben.

Franchise Expo @Varsó Fotó PROFIT system

Október 15-17. között a varsói Kultúrpalotában, több mint 150 franchise márka részvételével kerül megrendezésre a XIII. Franchise Expo. Az idei évben az eddiginél is nagyobb kiállító terület áll rendelkezésre annak érdekében, hogy a kiállítás tágasabb és vonzóbb legyen.

Az idei Franchise Expo minden eddiginél nagyobb területen kerül megrendezésre, amire – mint azt a szervezőktől megtudtuk – egyrészt a kiállítók és résztvevők számának várható növekedése miatt, másrészt a kiállítók lehetőségeinek szélesítése miatt volt szükség.  Így a franchise cégek és képviselők tágasabb standokon, több hirdetési felülettel, megjelenéssel mutathatják be franchise koncepciójukat – több lesz a luxus.

Egyre több vállalat igyekszik minél egyedibb, a franchise márkát és üzenetét hűen visszaadó kiállítói standot felépíteni, hogy feltűnő legyen, vonzza a látogatókat, és képes legyen a koncepció hatékony bemutatására. Ezért az idén várhatóan tovább fog nőni azon kiállítók száma, akik egy létező kávézóval, étteremmel, élelmiszerbolttal, bankfiókkal, fodrászüzlettel, stb. gyakorlatilag teljesen megegyező kiállítói területeket alakítanak ki. Egy élethű iroda, a termékminták, meggyőző szlogenek, üzenetek és a vonzó dizájn minden bizonnyal remek eszközök a jövőbeli franchise partnerek megtalálásához” – mondta el Arkadiusz Slodkowski, a főszervező PROFIT system tanácsadó vállalat elnöke.

Ágazattól függetlenül, a külföldi nyitásban érdekelt magyarországi cégek számára is egy remek felvevő piacot jelent Lengyelország, amit jól mutat, hogy a magyar franchise koncepciók második legnépszerűbb célállomását jelenti a 40 milliós ország. A varsói expó pedig kiváló lehetőség a helyi viszonyokat jól ismerő üzleti partnerek, mester franchise és franchise átvevők megtalálásához.

A rendezvényre kilátogatók számtalan franchise lehetőség közül választhatnak, és a legkülönbözőbb ágazatokban válogathatnak az üzleti ajánlatok között. A ”legnépesebb” ágazatként számon tartott vendéglátás és gasztronómia mellet a résztvevők találkozhatnak divatmárkák, kereskedelmi hálózatok vagy szolgáltató központok képviselőivel, de például több bank és biztosítótársaság is be fogja mutatni franchise koncepcióját.

Mint minden évben, a szervezők idén is készülnek a franchise iránt érdeklődőket megcélzó Franchise Fórummal. A Fórum során, számos előadás, kerekasztal beszélgetés és képzési program keretein belül, a franchise szakma szakértői és szereplői osztják meg tapasztalataikat, és adnak tanácsot az érdeklődő vállalkozóknak – hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb koncepciót, mennyit kell befektetni egy franchise vállalkozásba, milyen előnyökkel és kihívásokkal jár egy franchise hálózat, milyen elemekből áll össze egy komplett franchise rendszer, stb.

További információkért látogasson el a rendezvény folyamatosan frissülő honlapjára vagy vegye fel a kapcsolatot a PROFIT system magyarországi munkatársaival.

150 bevált koncepció egy helyen

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank