2015.09.10.

2 új partner és országos rendezvény

Két új megyében is megtalálta franchise partnerét a Husse. A mindig mozgalmas őszi szezont egy országos rendezvénnyel kezdi a hálózat.

Az 1987-ben, Svédországban alapított Husse mára Európa vezető állateledel házhozszállítási rendszerévé nőtte ki magát. A több mint 40 országban jelen lévő vállalat 2013-ban kezdte meg a magyarországi franchise hálózat kiépítését, és a szuperprémium minőségű termékek tanácsadással egybekötött házhozszállítását országszerte. Ennek a hálózatépítésnek legújabb „gyümölcsei” a közelmúltban csatlakozott Fejér megyéért és Hajdú-Bihar megyéért felelős franchise partnerek. Míg utóbbi idén nyár óta, előbbi már áprilistól a magyarországi csapat tagjaként működik. „Folyamatosan tárgyalunk franchise jelentkezőkkel, hiszen vannak még üres foltok, elsősorban az ország nyugati felén” – avatott be Galló Szilvia, a hazai hálózatfejlesztés vezetője.

Husse stand Százhalombattán Fotó Husse

A franchise partnerek sikerének egyik legfontosabb eleme a különböző rendezvényeken való részvétel. Ez a legjobb módja a helyi ismertség kialakításának és az ügyfélszerzésnek, ezért a franchise központ minden rendezvényen biztosítja a standot, szükséges elemeit, marketing anyagokat és termékmintákat.

A Husse értékesítési stratégiájának lényege, hogy a vásárlók közvetlenül a helyi franchise partnerektől vásárolhatják meg a termékeket, melyeket aztán a partnerek ingyen házhoz szállítanak. A stratégia fontos eleme a különböző – általában kutyás és macskás – rendezvényeken való részvétel, ugyanis itt közvetlenül el tudják érni a vásárlókat, valamint személyes tanácsadásra is van lehetőség. „Ősszel és tavasszal szinte minden hétvégén részt veszünk valamilyen kisebb-nagyobb, helyi vagy országos rendezvényen” – mondta el a magyarországi csapathoz elsők között csatlakozó Rapkai Mónika. Sőt, a részvétel és a folyamatos jelenlét mellett a Husse is kinőtte már magát saját országos rendezvények megszervezéséhez – szeptember 13-án például Budaörsön kerül sor az első Husse Agility Kupára.  

Több mint 100 versenyző és további kb. 30 adományozó már regisztrált az eseményre, reméljük sok néző is kilátogat, és akkor mindenképp sikeresnek értékelhetjük a rendezvényt” – mondta el Rapkai Mónika, és hozzátette, azért is fontos a rendezvény kimenetele, mert, ha jól sikerül, akkor jövőre a Nemzetközi Agility Kupa is a Husse főszponzorálása mellett valósulhat meg. A jótékonysági Országos Agility Kupa mellett kutyás bemutatókkal, kutyaszépségversennyel, Dog Dancing Show-val, rendőrkutyás bemutatóval és egyéb kiváló kutyás programokkal is készülnek a szervezők.

Akit érdekel a Husse franchise partnerré válás, annak mindössze egy saját piros és/vagy matricázható autóra, állandó mobiltelefon- és internet elérhetőségre, valamint egy kis (min. 15 m2 területű) tároló helyiségre (pl. garázs vagy pince) lesz szüksége. Minden franchise átvevő kizárólagossággal rendelkezik a kiválasztott régióban, illetve a központ gondoskodik a márkanévről és image-ről, web-shopról, weboldalról, a termékek fejlesztéséről, képzésekről, a kipróbált üzleti gyakorlatok átadásáról és általában, a franchise partnerek folyamatos támogatásáról.

Tudjon meg többet a Husse franchise üzleti lehetőségről a katalógusban vagy tekintse meg a franchise prezentációt.

 

2 új partner és országos rendezvény

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 62 téma, 108 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank