2015.09.07.

Megnyitott a 11. Starbucks

Újabb Starbucks kávézó nyitotta meg kapuit, a hálózat 11. magyarországi tagja is a fővárosban várja a kávézás szerelmeseit.

Ékszerdoboz méretű Starbucks kávézó nyílt Budapesten, a Teréz körút és az Andrássy út sarkán, az Oktogonon. A kávézólánc 11. magyar tagja meghitt hangulattal, 16 asztallal és egy kis terasszal fogadja a minőségi kávézás magyar szerelmeseit és a világörökség részét képező építészeti látványosságok iránt érdeklődő turistákat – számolt be a budnight.hu.

Starbucks megnyitó @Oktogon

A Starbucks a világ legnagyobb kávézóláncaként több mint 22 ezer kávézóval rendelkezik világszerte, melyeknek több mint felét franchise partnerek üzemeltetik. Az első magyarországi üzlethelyiség 2010-ben nyílt a Westendben, a most megnyitott egység pedig a 11. kávéház.

Jelenleg a magyar üzemeltetést végző AmRest Kávézó Kft. 10 kávézóval rendelkezik, amelyekhez csatlakozik most az Oktogonon lévő Starbucks. „Az Oktogonon nyíló kávéház a nyugalom szigetét jelképezi majd a nyüzsgő tömeg számára, ahol a vendégek egy pillanatra lelassíthatnak, és elfogyaszthatják kedvenc kávékülönlegességeiket” – ismertette a kávézó célját Szabó Orsolya, a Starbucks brand managere.

105 négyzetméteres belső terével és 15 négyzetméteres teraszával az új kávézó meghitt hangulatú, bensőséges hely, melyben 16 asztalnál egyszerre maximum 32 vendég élvezheti a hűsítő nyári Frappuccinókat, a szívmelengető Pumpkin Spice Lattét és a válogatott arabica kávébabból készült feketéket.

A Starbucks a világ legnagyobb kávézóláncaként több mint 22 ezer kávézóval rendelkezik világszerte, melyeknek több mint felét franchise partnerek üzemeltetik. Magyarországon 2010-ben jelent meg a kávé óriás, de hazánkban egyelőre nem tette elérhetővé franchise programját, a magyarországi kávézókat a hazai jogtulajdonos Amrest Kft. üzemelteti.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank