A kezdetektől fogva biztosítjuk az ún. jövedelmezőségi vagy profit garanciát franchise partnereinknek. Ezzel mi kijelentjük, hogy azok a DC partnerek, akik használják a know-how-t és adaptálják a központi ajánlásokat, biztosan értékesíteni fognak már az első hónaptól kezdve, és az értékesítés szintje meg fogja haladni a működési költségekét" – mondja Mariusz Wloczkowski, a DepilConcept lengyelországi mester franchise átvevőjének fejlesztési igazgatója.
Csütörtök
2015.09.03.
„Megköveteljük az elkötelezettséget, cserébe olyan üzletet adunk át, ami jövedelmezőségi garanciával rendelkezik már az első hónaptól” – a DepilConcept egyik mester partnere.
 

Önök a DepilConcepttel egy szűk szegmensre (a fájdalommentes szőrtelenítésre) szakosodtak. Lehet pénzt keresni csak szőrtelenítő szolgáltatásokkal?
A szakosodás remekül sült el, és hamar az előnyünkké vált. A DepilConcept (DC) napjainkban az egyetlen olyan hálózat Lengyelországban, ami szőrtelenítő és fototerápiás kezeléseket kínál. Pont az, hogy egy szűk területre fókuszálunk, tette lehetővé, hogy megmaradjunk a piacon, gyorsan fejlődjünk. A sok új üzletnyitás mellett az egy üzletre jutó átlagos értékesítésünk 18 százalékkal nőtt tavalyhoz képest, és franchise partnereink (már mindössze 6 hónappal az első szalonnyitásuk után) újabb egységekre vásárolnak opciós jogokat, csak hogy biztosítsák maguknak a területi kizárólagosságot az egész városban/régióban, ahol tevékenykednek. Egyik partnerünk például hamarosan már a 3. DepilConcept szalonját nyitja meg.

Minden csatlakozó partner felé garanciát vállalnak a rentabilitásra – nem kockázatos ígéret ez?
A kezdetektől fogva biztosítjuk az ún. jövedelmezőségi vagy profit garanciát franchise partnereinknek. Ezzel mi kijelentjük, hogy azok a DC partnerek, akik használják a know-how-t és adaptálják a központi ajánlásokat, biztosan értékesíteni fognak már az első hónaptól kezdve, és az értékesítés szintje meg fogja haladni a működési költségekét. Az idei csúcsot a Wroclaw városában megnyílt DepilConcept szalon tudhatja magáénak, amely már a második héten profitot termelt.

Mi a titka ennek a vállalkozásnak?
Ebben az üzletben a kulcstényező a megfelelő reklám és promóciós tevékenység. Mi reklámozzuk franchise partnereink szalonjait, közösségi médiakampányokat szervezünk, illetve újabb és újabb hűségprogramokat vezetünk be visszatérő ügyfeleink számára. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a partnereink képzésére is – ezeket a training-eket szintén bizonyított marketing gyakorlatok és stratégiák átadásával kombináljuk, ami jóval hatékonyabb értékesítést eredményez.

 


A DepilConcept szalonok olyan, még mindig újdonságnak számító szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek, mint a fényterápiás/Pulzáló Fény (IPL – Entense Pulse Light) szőrtelenítés, a hagyományos (viaszos) szőrtelenítés, fonáldepiláció (” threading”), szempillafestés és -hosszabbítás, Acte kezelés, pigmentáció kezelése (napégés, szeplők, öregedés, stb.), kollagén aktiválás, bőrfiatalítás, alakformálás és egyéb speciális készítmények az otthoni szőrtelenítéshez.

A portugál BodyConcept csoportból kinőtt és annak közel egy évtizedes tapasztalatára építő hálózatot 2010 óta minden évben hazája, Portugália top10 franchise hálózata közé sorolják. A DepilConcept ez idáig sikeresen jelent meg a régió több országában is (Lengyelország, Csehország, Szlovákia), most pedig Magyarországon keres országos mester vagy egyéni franchise partnereket.