A legjobb interaktív oktató franchise

A Nutty Scientists franchise hálózat egy komplett üzleti csomagot kínál, aminek segítségével a mester és egyéni franchise partnerek egy sikeres és prosperáló üzletet működtethetnek. A partnerek kínálatában szerepelnek iskola utáni programok, nyári táborok, iskolai tanulói csoportok, szülinapi partik, felkészítő programok vagy műszaki és problémamegoldó foglalkozások.
Kedd
2015.07.28.
Egy franchise megvásárlása a vállalkozók életének egyik legfontosabb döntése lehet. Ebben kíván segíteni a Top 50 nemzetközi franchise rangsor.
 

A világ 50. legjobb franchise márkájaként és egyben kategóriája legjobbjaként rangsorolták a Nutty Scientists hálózatot. A 229 franchise helyszínnel rendelkező Nutty Scientists 1996-ban alapított oktató programja interaktív foglalkozásokon keresztül tanít tudományos tárgyakat és témákat a gyerekeknek. A vállalat a kategóriagyőzelmet a Business Insider rangsorában annak köszönheti, hogy a Nutty partnerek a szórakoztatást is becsempészik a tanításba, így a gyerekek olyan tárgyak tanulása, megismerése során szórakozhatnak, amikkel az iskolában egyébként meg kell küzdeniük. A Nutty Scientists franchise koncepciója immár Magyarországon is elérhető – jelenleg mester franchise partnert keres a vállalat.  

A Business Insider magazin legújabb számában számolt be arról az 50 amerikai székhelyű franchise márkáról, amelyek szerintük a legjobbaknak ítéltettek. A rangsor alapját az Entrepreneur magazin Top Global Franchises c. összeállítása jelentette, amiben a legalább 5 nemzetközi (az Egyesült Államokon kívüli) franchise helyszínnel rendelkező hálózatok méretettek meg. Az értékelések olyan ”objektív és számszerűsíthető kritériumok alapján kerültek meghatározásra, mint a rendszer méret, a növekedés üteme, valamint pénzügyi stabilitás. A végleges pontszámok ezt követően alakultak ki a súlyozottan számított nemzetközi jelentőség és növekedés után kapott pontok hozzáadásával.”

Az első 50 franchise hálózat között rangsorolt márkák közül olyan további vállalatok keresik franchise vagy mester franchise partnereiket Magyarországon, mint a Pizza Hut vagy a Dairy Queen (29.) A top 50 között legnagyobb arányban továbbra is gyorséttermi és gasztronómiai koncepciót találni. Érdekesség, hogy ebben a kategóriában több márka is a McDonald’s (7.) előtt tudott végezni, a franchise ikont megelőzte a KFC (6.), az Auntie Anne’s (5.), a Pizza Hut (4.) és a Subway (3.) is. A Business Insider teljes listája megtekinthető itt.