Az elmúlt öt évben több mint 6000 kezelést hajtottak végre a Skinial stúdiókban, melyek már 3 kontinens 10 országában megtalálhatóak.
Hétfő
2015.06.29.
Alacsonyabb befektetés, magasabb rugalmasság és szakmaiság. Versenyképesebb koncepcióval keres országos partnert a tetoválás eltávolítás szakértője.
 

A tetoválás eltávolító szalonok hálózatát eddig franchise rendszerben összefogó német Skinial a közelmúltban jelentősen változtatott nemzetközi expanziós stratégiáján, és módosította a franchise koncepciót. Ennek eredményeként a magyarországi terjeszkedés fókuszában egy országos márkafejlesztő, „Area Developer” megtalálása áll, valamint megfelelően képzett kozmetikusok, orvosok személyében korlátozták a kezeléseket végrehajtó személyek körét is.

A Skinial tetoválás eltávolító módszerének egyre szélesebb körű elfogadottságával a tudományos világban, valamint a lézeres eltávolító szolgáltatások népszerűségének csökkenésével, a Skinial képes egy – a rugalmasság és alacsony tőkeigény függvényében – piacvezető koncepció biztosítására. A korábbi franchise koncepcióval ellentétben, az új együttműködés során nem limitálják a partnerek, stúdiótulajdonosok területét (igaz exkluzivitást sem biztosítanak), így a potenciál is jelentősen emelkedett.

Az Area Developer továbbra is vonhat be helyi átvevőket, partnereket (ezzel bővítve az országos hálózatot, valamint bevételeit), amihez ráadásul nincs szükség bonyolult szerződésekre, és az oktatás, képzés folyamata is gördülékeny. A jelentkezőknek először egy két napos szemináriumon kell részt venniük, majd készhez kapják a teljes know-how-t összefoglaló kézikönyvet. A gyakorlati szemináriumot követően pedig már kezdhetik is saját stúdiójuk irányítását” – avatott be minket Klaus Böde Skinial-igazgató.  

Ezzel az új koncepcióval a Skinial olyan versenyképes tetoválás eltávolító szolgáltatást kínál, ami a világ bármely részén adaptálható. A befektetés is csökkent, így mindössze motivációra és szakmaiságra van szükségük azoknak, akik egy lenyűgözően új és erősen bővülő piacon szeretnének vállalkozást indítani vagy meglévő vállalkozásuk (orvosi rendelők, klinikák, kozmetikai- vagy tetováló szalonok, stb.) szolgáltatási körét bővíteni.

A Skinial egy speciális folyadék segítségével kínálja a tetoválás eltávolításnak azt a (lézer- és fájdalommentes) módját, ami a bőr épségének megóvása mellett teszi tinta-mentessé a bőrt. Az elmúlt öt évben több mint 6000 kezelést hajtottak végre a Skinial stúdiókban, melyek már 3 kontinens 10 országában megtalálhatóak. Ahogyan azt Klaus Böde korábban elmondta, a hálózat számára Magyarország egy vonzó piac, és a következő két évben legalább tíz stúdió megnyitását tervezik a nagyobb városokban.