2015.06.01.

Magyarország is a látómezőben

Expanziójának erősítését ígéri a Chem-Dry franchise. A szőnyeg- és kárpittisztító hálózat 122 új helyszín megnyitását tervezi, köztük első ízben hazánkban.

A 47 országban jelen lévő Chem-Dry felgyorsítaná expanzióját, és még az idei évben 122 új helyszín megnyitásával kívánja megerősíteni vezető pozícióját – közölte sajtónyilatkozatban a világ vezető szőnyeg- és kárpittisztító szolgáltatója. A növekedéshez kiváló alapot biztosít az egyre erősödő kereslet, az ezzel arányosan növekvő forgalom, valamint a már meglévő franchise partnerek igénye üzletük bővítésére. A világszerte 3000 egységgel rendelkező márka (amely 10 000 háztartást és céget szolgál ki minden nap) expanziójának egyik prioritása Kelet-Európa, különös tekintettel Magyarországra.

Fotó Chem-Dry

Az amerikai székhelyű Chem-Dry expanziójának jelenlegi fókuszában dél-amerikai és kelet-európai piacok állnak, különös tekintettel Magyarországra, Németországra és Lengyelországra.

A robosztus Chem-Dry értékesítések és a rendszerszintű növekedés katalizátora a vállalat elhivatottsága a stratégiai franchise partneri együttműködések iránt, amit mi sem mutat jobban, minthogy az új franchise üzletek több mint 40 százalékát meglévő partnerek nyitják. Az erős partnerhálózat mellett a Chem-Dry egyedi és környezetbarát eszközeinek és termékeinek köszönheti még piacvezető pozícióját. „A világ szőnyegtisztításának közel 8 százaléka Chem-Dry szolgáltatás, ami több mint bármelyik más márka piacrészesedése ebben az egyre darabozott szegmensben” – mondta el D’Wayne Tanner, franchise értékesítési alelnök. „A franchise befektetők egyre inkább felfigyelnek ránk. A vásárlók világossá tették, hogy prémium termékeket és környezetbarát takarító szolgáltatásokat keresnek. A mi márkánk közvetlenül ezt az igényt célozza meg.

Az idei évben a Chem-Dry további növekedést és hálózatbővítést ígér, és nem csak hazájában, az Egyesült Államokban, de Európában is, melynek részeként Németország és Lengyelország mellett Magyarországot is célba vette a vállalat, így hazánkban is megkezdhetik franchise partnerek felkutatását a piacra lépéshez.

Köszönhetően alacsony tőkeigényének és átfogó üzleti modelljének, a Chem-Dry az egyik legismertebb franchise a szőnyeg- és kárpittisztítás ágazatában. A franchise partnerek a legkülönbözőbb háttérrel és tapasztalatokkal rendelkeznek (a repülőgép pilótáktól kezdve, gondnokokon át leszerelt katonákig), és mindannyian élvezhetik a kiterjedt támogatási rendszer nyújtotta előnyöket, mint a marketing- és operatívtámogatás, bizonyított megoldások és több évtizedes tapasztalatok átadása, kedvezményes beszerzés, folyamatos központi fejlesztések és egyedi termékek. Ugyanakkor – az üzleti modell megfelelő megvalósítása érdekében – a partnerek korlátozott, csak a központ által összeállított marketingcsomagból dolgozhatnak, ami valamelyest határt szabhat kreativitásuknak.

 Az 1977-ben alapított Chem-Dry folyamatos innováción, termékfejlesztésen és egyedi munkafolyamatokon keresztül igyekszik megőrizni és bebetonozni vezető szerepét. Az amerikai központú vállalat egyedi, védjeggyel ellátott és környezetbarát eszközei alaposabb tisztítást és gyorsabb száradást tesznek lehetővé. A márka elsőszámú szolgáltatása, a ”The Natural” során nem használnak erős, maró hatású vegyszereket, aminek köszönhetően gyerekek és háziállatok számára is teljesen biztonságos a folyamat. A Chem-Dry egy további előnye, hogy 80 százalékkal kevesebb vizet használnak fel, így a szőnyeg (egy-két nap helyett) egy-két óra alatt megszárad.

A Chem-Dry 27 egymást követő évben nyerte el az Entrepreneur magazin „Legjobb Szőnyeg- és Kárpittisztító franchise hálózatának” járó díját. 

Magyarország is a látómezőben

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank