Az amerikai székhelyű Chem-Dry expanziójának jelenlegi fókuszában dél-amerikai és kelet-európai piacok állnak, különös tekintettel Magyarországra, Németországra és Lengyelországra.
Hétfő
2015.06.01.
Expanziójának erősítését ígéri a Chem-Dry franchise. A szőnyeg- és kárpittisztító hálózat 122 új helyszín megnyitását tervezi, köztük első ízben hazánkban.
 

A 47 országban jelen lévő Chem-Dry felgyorsítaná expanzióját, és még az idei évben 122 új helyszín megnyitásával kívánja megerősíteni vezető pozícióját – közölte sajtónyilatkozatban a világ vezető szőnyeg- és kárpittisztító szolgáltatója. A növekedéshez kiváló alapot biztosít az egyre erősödő kereslet, az ezzel arányosan növekvő forgalom, valamint a már meglévő franchise partnerek igénye üzletük bővítésére. A világszerte 3000 egységgel rendelkező márka (amely 10 000 háztartást és céget szolgál ki minden nap) expanziójának egyik prioritása Kelet-Európa, különös tekintettel Magyarországra.

A robosztus Chem-Dry értékesítések és a rendszerszintű növekedés katalizátora a vállalat elhivatottsága a stratégiai franchise partneri együttműködések iránt, amit mi sem mutat jobban, minthogy az új franchise üzletek több mint 40 százalékát meglévő partnerek nyitják. Az erős partnerhálózat mellett a Chem-Dry egyedi és környezetbarát eszközeinek és termékeinek köszönheti még piacvezető pozícióját. „A világ szőnyegtisztításának közel 8 százaléka Chem-Dry szolgáltatás, ami több mint bármelyik más márka piacrészesedése ebben az egyre darabozott szegmensben” – mondta el D’Wayne Tanner, franchise értékesítési alelnök. „A franchise befektetők egyre inkább felfigyelnek ránk. A vásárlók világossá tették, hogy prémium termékeket és környezetbarát takarító szolgáltatásokat keresnek. A mi márkánk közvetlenül ezt az igényt célozza meg.

Az idei évben a Chem-Dry további növekedést és hálózatbővítést ígér, és nem csak hazájában, az Egyesült Államokban, de Európában is, melynek részeként Németország és Lengyelország mellett Magyarországot is célba vette a vállalat, így hazánkban is megkezdhetik franchise partnerek felkutatását a piacra lépéshez.

Köszönhetően alacsony tőkeigényének és átfogó üzleti modelljének, a Chem-Dry az egyik legismertebb franchise a szőnyeg- és kárpittisztítás ágazatában. A franchise partnerek a legkülönbözőbb háttérrel és tapasztalatokkal rendelkeznek (a repülőgép pilótáktól kezdve, gondnokokon át leszerelt katonákig), és mindannyian élvezhetik a kiterjedt támogatási rendszer nyújtotta előnyöket, mint a marketing- és operatívtámogatás, bizonyított megoldások és több évtizedes tapasztalatok átadása, kedvezményes beszerzés, folyamatos központi fejlesztések és egyedi termékek. Ugyanakkor – az üzleti modell megfelelő megvalósítása érdekében – a partnerek korlátozott, csak a központ által összeállított marketingcsomagból dolgozhatnak, ami valamelyest határt szabhat kreativitásuknak.

 Az 1977-ben alapított Chem-Dry folyamatos innováción, termékfejlesztésen és egyedi munkafolyamatokon keresztül igyekszik megőrizni és bebetonozni vezető szerepét. Az amerikai központú vállalat egyedi, védjeggyel ellátott és környezetbarát eszközei alaposabb tisztítást és gyorsabb száradást tesznek lehetővé. A márka elsőszámú szolgáltatása, a ”The Natural” során nem használnak erős, maró hatású vegyszereket, aminek köszönhetően gyerekek és háziállatok számára is teljesen biztonságos a folyamat. A Chem-Dry egy további előnye, hogy 80 százalékkal kevesebb vizet használnak fel, így a szőnyeg (egy-két nap helyett) egy-két óra alatt megszárad.

A Chem-Dry 27 egymást követő évben nyerte el az Entrepreneur magazin „Legjobb Szőnyeg- és Kárpittisztító franchise hálózatának” járó díját. 


népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.