2015.05.14.

Május végére

A horvátországi Franchise Kiállítás remek lehetőséget nyújt az országban vagy régióban megjelenni kívánó hálózatok számára.

A 2015. május 29. és 30. között a horvát tengerparton elhelyezkedő Opatija városában megrendezésre kerülő nemzetközi Franchising Exibition Croatia (FEC) kiállítás azoknak a franchise érdeklődőknek és franchise rendszereknek szól, amelyek a horvátországi piacra lépést fontolgatják.

A kiállítás remek lehetőség azon magyar franchise rendszerek bemutatkozására, amelyek Horvátországban szeretnének terjeszkedni és keresnek franchise vagy mester franchise partnereket.

A kiállítás egy kiváló fórumot és bemutatkozási lehetőséget kínál nemzetközi franchise átvevőknek és franchise koncepcióknak, ahogyan tartalmas, a franchise aktuális kérdéseivel foglalkozó programokat is, mint pl. mester franchise lehetőségek és koncepciók többek közt az egészségmegőrzés, wellness és kozmetika ágazatból. A vállalatok képviselőinek személyes üzleti találkozókat is szerveznek a kiállítás keretei közt.

A kiállítóknak többféle mód is rendelkezésre áll a jelentkezéshez: lehetséges közvetlenül a web-oldalon történő regisztrációval, a kitöltött jelentkezési formanyomtatvány eljuttatásával e-mailben, telefonon vagy faxon. A rendezvényen részt vesz a Magyar Franchise Szövetség is. A kiállításról itt találhat további információkat angolul.

 

Május végére

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank