2015.05.13.

Működőképes

Bejönni látszik az Ír Használtruha franchise új üzletága, intenzívebben bővítené hálózatát a pápai székhelyű vállalkozás.

A pápai székhelyű Ír Használtruha hálózat 2008-ban nyitotta meg első üzletét Magyarországon, 2009-ben nagykereskedelemmel bővítette tevékenységét és 2010-ben indította el franchise partnerprogramját. Az egyedi franchise koncepció révén minimális a partnerek kockázata: a csatlakozás kismértékű beruházást igényel és az üzemeltetési költségek is igen alacsonyak. „Annak ellenére, hogy volt egy-két üzletbezárás, az Ír Használtruha franchise továbbra is sikeresen fejleszti hálózatát” – tudtuk meg Bedő Ákos alapítótól, aki hozzátette, hogy misem jobb példa erre, mint a tavaly beindított használtcikk üzletág, mely ugyan még nem franchise rendszerben bővül, de már az ország több pontján is találkozhatunk ilyen üzletekkel – elsősorban ”shop in shop” jelleggel a használtruha boltokhoz kapcsolódóan.

Ír Használtruha üzlet

„Ma, a használtruha kereskedelem egy stabil ágazat Magyarországon, viszonylag alacsony befektetéssel is biztos profit érhető el. Azonban - mint minden vállalkozás esetében - vannak a sikeres működést befolyásoló tényezők. Fontos a kezdeti befektetés mértéke, és az is, hogy mennyire forgalmas helyszínen található az üzlethelyiség. Ugyanakkor azt is fel kell mérni, hogy a fenntartási költség mennyire van egyensúlyban a helyszín frekventáltságával” – avatott be az alapító-tulajdonos és hozzátette, hogy az Ír Használtruha hálózat erőssége abban rejlik, hogy az üzletek árukészletét rendszeresen frissítik és a teljes árucserékkel folyamatosan változatos kínálatot tudnak kialakítani.

A hálózat folyamatosan keres üzlethelységgel rendelkező partnereket Magyarország mellett Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna egész területéről is.

 

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank