30 új üzlet és pizza elvitelre

Magyarországon 2007-ben jelent meg a Vapiano, és azóta összesen 4 éttermet alakított ki a franchise – legutóbb 2013 őszén. Az éttermek még a recesszió alatt is eredményesen tudtak működni, bár a megtérülés hazánkban valamivel lassabb, mint Nyugat-Európában.
Péntek
08.05.2015
A Vapiano már több mint 150 étteremnél jár, melyet 30 további követhet az idén. Napirenden még a kínai megjelenés és egy új üzletformátum is.
 

Az első Vapiano étterem 2002-ben nyitotta meg kapuit Hamburgban. 12 év elteltével, tavaly az étteremlánc – amely saját nyitásokkal, franchise partnerek bevonásával és társvállalatokkal is bővíti hálózatát – megnyitotta 150. egységét. A közeljövőben a Vapiano további üzletnyitásokat tervez, valamint története során első ízben elvitelre készített pizzát is felvesz szolgáltatásai közé.

Az új pizza-elvitelre koncepciót a németországi Fürth városában vezetik be – itt nyílik meg május 21-én az első szabadon álló étterem, a Vapiano-Freestander. Ez az egység a tervek szerint arra is fog szolgálni, hogy a vállalat számos új ajánlatot és koncepcionális fejlesztéseket tesztelhessen, amik közül aztán a sikereseket a többi Vapiano étteremben is bevezethetik. Ezen kívül a vállalat 30 új étterem megnyitását tervezi még az idei évben, valamint a kínai piacon való megjelenést is.

A Vapiano éttermek mediterrán fogásokat kínálnak vendégeiknek letisztult környezetben. Az ételek a vendégek szeme láttára, frissen készülnek, és a koncepció lényege, hogy egyszerre ötvözze a gyorséttermi időhatékonyságot a hagyományos, beülős éttermek minőségével. A rendelés közvetlenül a szakácsoknál történik, így nincs szükség pincérekre, illetve a fizetés is egy intelligens chipkártya-rendszerrel működik. A Vapiano mögött Kent Hahne, Klaus Rader, Gregor Gerlach és Friedemann Findeis német magánbefektetők állnak. 


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013