Jobb vásárlói élmény, hatékonyabb kiszolgálás

566 négyzetméterével és 192 fős befogadóképességével a Deák téri étterem a KFC egyik legnagyobb magyarországi egysége, amely nemsokára egy kültéri terasszal egészül ki. Az új arculatot a jövőben a többi újonnan nyíló vagy felújításra kerülő étterem is követni fogja.
Kedd
21.04.2015
Lerántotta a leplet legújabb magyarországi étterméről és az azzal érkezett új arculatról a KFC.
 

A múlt héten megnyitott a KFC 31. magyarországi étterme, ami egyben a zászlóshajó egysége is a csirkés márka megújuló arculatának. A budapesti Deák Ferenc téren, egyedi dekorációval kialakított egységben a nyers- és fa anyagoké a főszerep, nagyobb szerep jut Sanders ezredesnek, aki a falakról köszön vissza a vendégeknek. Újdonság, hogy a pénztárat különválasztották az átvételi ponttól (így gyorsítva a kiszolgálást), és mostantól a vendégek beláthatnak a konyhába is – ezzel bizonyosodva meg a csirkehús valódiságáról és a panírozási folyamatról.

Az étterem megnyitóján a hálózat hivatalosan is bejelentette, hogy a KFC éttermek új arculatot kapnak, melyet elsősorban a jobb vásárlói-élmény és a hatékonyabb funkcionalitás elérése motivált. Fukcius Tamás, a KFC magyarországi marketingvezetője a megnyitón elmondta, hogy a minőségi ételkészítés nem a konyhában kezdődik, hanem a beszállítóknál. A cég büszke arra, hogy a csirke mellett a zöldségeket és a zsemlét is magyar partnerektől szerzi be, akikkel tavaly összesen 1,35 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak le.

Magyarországon az AmRest csoport a kizárólagos partnere a KFC, a Starbucks márkáknak, valamint egészen a közelmúltig a Pizza Hut-nak is (a Pizza Hut kizárólagos fejlesztéséről lemondott a vállalat, így az ikonikus pizzázó-hálózat jelenleg új partnereket keres a magyar piacon). A lengyelországi székhelyű csoport Közép és Kelet Európa legnagyobb étterem-operátora, 12 országban több mint 750 étteremmel van jelen.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013