Egy vidám üzleti lehetőség

A Nutty Scientists jelenleg 41 országban működik összesen 180 irodával, melyek évente több mint 6 millió gyereket és fiatalt érnek el programjaikkal. A hálózat sikeresen megvetette már a lábát a közép-kelet-európai régióban is, rendelkezik irodával Ausztriában, Romániában és Szlovéniában.
Hétfő
2015.04.13.
Mester franchise partnert keres Magyarországon a Nutty Scientists, a világ egyik vezető szolgáltatója a gyerekeknek szóló interaktív oktató-programok területén.
 

A Nutty Scientists a világ vezető szolgáltatója a 4-17 éves gyerekeknek szóló interaktív oktatási programok területén. Az 1996-ban alapított vállalat küldetése, hogy egyedi interaktív tudományos programjaikkal világszerte felkeltsék a gyerekek érdeklődését, és erősítsék kíváncsiságukat és képzelőerejüket. Az  egyedi oktató és szórakoztató programok középpontjában a környezetvédelem, az asztronómia, az egészség, műszaki tudományok és egyéb tudományos területek állnak, melyek segítenek erősíteni a fiatalok tudományos érdeklődését. Expanziójának következő lépéseként, a magyarországi megjelenést tűzte ki célul a hálózat.

A Nutty Scientists franchise hálózat egy komplett üzleti csomagot kínál, amelynek segítségével a mester és egyéni franchise partnerek  egy sikeres és prosperáló üzletet működtethetnek. A partnerek kínálatában szerepelnek iskola utáni programok, nyári táborok, iskolai tanulói csoportok, szülinapi partik, felkészítő programok vagy műszaki és problémamegoldó foglalkozások, melyek közös jellemzője, hogy mindig szórakoztató, oktató jellegűek és interaktívak, hogy a gyerekek úgy tanulhassanak, hogy közben jól szórakoznak.

A hálózat Magyarországon első körben mester franchise partnert keres, aki nem csak saját üzletéért lenne felelős, de az országos hálózatfejlesztéséért is. A mester franchise partnerré válás rugalmas keretek között történik, amivel a partner szabályozni tudja kezdeti befektetésének mértékét. Az elején pl. nem feltétlenül szükséges egy iroda kialakítása, otthonról is el lehet kezdeni a munkát, de van lehetőség egy Nutty Scientists központ kialakítására is. Ettől függően a mester franchise partnernek 75-150 ezer eurós teljes befektetésre kell számítania az induláskor.

A franchise rendszer rugalmasságának egy másik ismertetője, hogy a franchise átvevőnek nincs szüksége tanárként vagy tudományos munkatársként szerzett tapasztalatra. A mester franchise partner elsősorban üzletember és nem tanár. A hálózat belső oktatási rendszerével mindent megtanulhat a marketinghez, értékesítéshez, emberi erőforráshoz (hr) és mindazon eszközökhöz kapcsolódóan, melyekkel könnyedén menedzselheti üzletét.

Nem csak a franchise központtól számíthat támogatásra a mester franchise partner – a hálózat partnerei megosztják egymással eredményeiket és tapasztalataikat, függetlenül, hogy az egy stratégiai megállapodás véglegesítésére vonatkozik vagy a legjobb oktatói gyakorlatokra. A partnerek közössége elkötelezett a márkaépítés mellett, és – a központi támogatási és oktatási rendszerrel párosulva – ez vezeti a Nutty Scientists folyamatos növekedését.

 „Meglepődtünk, hogy milyen óriási ügyfél bázisunk van a Nutty Scientists programokkal. Sokkal nagyobb, mint amire számítottunk, és örömmel tevékenykedünk egy ilyen nagy piacon. Ráadásul tevékenységünkkel nemcsak gazdaságilag vagyunk sikeresek, de a közösségünk is profitál belőle” – számolt be tapasztalatairól Peter Kleinsasser, a hálózat ausztriai franchise partnere.

Tekintse meg a hálózat bemutatkozó videóját, mellyel bepillantást nyerhet a Nutty Scientists működésébe.