A Four Points by Sheraton Kecskemét hotel 2014-ben megkapta a Turizmus Minőségi Díjat, valamint decemberben az épület elnyerte az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívó díjat is.
Csütörtök
2015.03.19.
A Four Points by Sheraton Kecskemét vehette át az amerikai Starwood hotellánctól “Az év franchise szállodája” elismerést.
 

Az amerikai Starwood lánc Európai, Közel-Keleti és Afrikai (EMEA) régiójában, 2014-es teljesítménye alapján a Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda kapta ”Az év franchise szállodája” elismerést – közölte Juszkó Anita értékesítési és marketing igazgató az MTI-vel. A 2013-ban indult kecskeméti hotel Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája.

A múlt héten Abu Dzabiban tartották a Starwood szállodalánc nemzetközi értékesítési és marketing kongresszusát, ahol a szakmai programok mellett a díjátadó ünnepség is volt. Juszkó Anita kiemelte, a Starwood európai, afrikai és közel-keleti régiójában a 249 szállodája közül 46-ot üzemeltet franchise rendszerben. Az igazgató emlékeztetett arra, hogy a nyitás óta eltelt közel két évben több vendégelégedettségi és szakmai díjat is kapott a kecskeméti szálloda.

 A 27 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkája, amely kifejezetten business szállodákat foglal magába. A kecskeméti hotel 136 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik és a régióban egyedülálló, 1400 négyzetméteres konferencia-központtal is várja vendégeit.