2015.03.11.

Újra Klubdélután

A gyors hálózatépítés és a franchise átvevői szemmel a Magyar Franchise Szövetség Klubdélutánjának témái közt.

Az idei első Klubdélután keretében az Alma Gyógyszertár franchise hálózat, valamint az Otthon Centrum franchise átvevőinek előadásával vár minden franchise iránt érdeklődőt a rendező Magyar Franchise Szövetség. A résztvevők betekintést nyerhetnek egy franchise hálózat sikeres terjeszkedésének kulisszatitkaiba, valamint két franchise átvevő osztja meg egy országos lefedettségű hálózat tagjaként szerzett tapasztalatait.

Fotó MFSZ

A Magyar Franchise Szövetség soron következő klubdélutánjának a fővárosi Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.), március 25-én (szerdán), 14:00 órai kezdettel.

Az eseményen meghívott előadóként Kamondy Bálint, az Alma Gyógyszertárak marketing menedzsere tart előadást ”A gyors hálózatépítés, terjeszkedés titkai” címmel, valamint Sánta László és Kocsis Lajos, az Otthon Centrum hálózat franchise partnerei osztják meg tapasztalataikat ”Franchise, átvevői szemmel” előadásuk során. Az Alma Gyógyszertárat a Szövetség “2014. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózatának”, Sánta Lászlót és Kocsis Lajost pedig a “2014. Év Franchise Átvevőinek” választotta. Az Otthon Centrum partnereit tavaly a nemzetközi “Best Franchisee of the World” elismerés 2. helyével is díjazták.

A klubdélután keretében lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal, kérdések feltevésére.

 

Újra Klubdélután

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank