2015.02.03.

Félezer franchise márka rendezvénye

A párizsi Franchise Expó kétségtelenül a legjelentősebb franchise vásár Európa térképén. A szervezők közel 40 ezer látogatóra számítanak március 22-25. között.

Sokaknak a Franchise Expo Paris képviseli az exkluzív üzleti rendezvény fogalmát – a francia fővárosban több mint három évtizede megrendezésre kerülő franchise expó kiemelkedik az európai “mezőnyből”, és nem csak a kiállító franchise márkák, de a látogatók és a potenciális franchise átvevők száma alapján is. A tavalyi évben a rendezvényen 37 ezer érdeklődő vett részt, a kínálatban pedig fél ezer koncepció és azokhoz kapcsolódó licencek voltak elérhetőek.

Franchise Expo Paris Fotó PROFIT system

A rengeteg franchise koncepció és üzleti ajánlat mellett a négynapos show egyénre szabott megoldásokat és konferenciaprogramokat is kínál a vállalatok kulcsfontosságú kérdéseire és a franchise építésre vonatkozóan.

A kiállítás az idei évben március 22-25. között kerül megrendezésre, a hagyományoknak megfelelően a párizsi Porte de Versailles kiállítási központ területén. A szervezők arra számítanak, hogy az idei expó ismét rekord számú kiállítót és látogatót vonz majd, elsősorban a külföldi résztvevők számában várnak növekedést.  A tavalyi évben minden ötödik kiállító érkezett Franciaország határain túlról, a legtöbben az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Spanyolországból és Olaszországból.

A párizsi franchise kiállítás főszervezője a Francia Franchise Szövetség, melyen kívül számos más ország franchise szövetségei, valamint tanácsadó és média partnerek vesznek részt. Több mint tíz éve van jelen kiállítóként a Franchising.hu (és még további 9 országos franchise portal) kiadója, a PROFIT system nemzetközi franchise tanácsadó vállalat is, amely az idei évben a Franchise Expo Paris hivatalos partnerévé lépett elő. Így az expó következő kiadásán a Franchising.hu portál olvasóinak díjmentes részvételi lehetőséget biztosítanak  – az ingyenes jegyekhez egy rövid regisztrációt követően lehet hozzájutni a FranchiseParis.com oldalon keresztül (egy normál belépő ára 32 euró).

Ahogy a korábbi években, a mostani franchise rendezvény is kiváló alkalmat biztosít franchise márkák és franchise iránt érdeklődő vállalkozók, befektetők találkozására, valamint a franchise ágazat legfrissebb trendjeinek megismerésére. A hagyományosan franchise-szerető ágazatok, mint a vendéglátás, a divat és a szolgáltatások mellett a látogatók felfedezhetik olyan szegmensek legújabb koncepcióit is, mint a fitnesz-coaching, vízi bicikli franchise-ok vagy manikűr franchise szalonok. A kiállítók között évről évre egyre több banki, e-cigaretta, idősgondozó és élelmiszerlánc márkákkal is lehet találkozni.

A rengeteg franchise koncepció és üzleti ajánlat mellett a négynapos show egyénre szabott megoldásokat és konferenciaprogramokat is kínál a vállalatok kulcsfontosságú kérdéseire és a franchise építésre vonatkozóan. Nemzetközi franchise szakértőktől első kézből informálódhatunk előadások és konzultációk formájában, lesznek naponta többször megrendezésre kerülő franchise és mester franchise kurzusok, kerekasztal beszélgetések, üzleti fórum, igényre szabott körbevezetés, valamint Business Creators Falu a saját vállalkozásuk beindításán fáradozóknak.

Félezer franchise márka rendezvénye

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank