Népszerűsödő természetes kozmetikumok

A következő Yves Rocher üzlet várhatóan a Dunakeszi Auchan áruházban nyílik, és további boltnyitást terveznek Budapest belvárosában is, ahol jelenleg két üzletük van.
Hétfő
2015.02.02.
31 százalékkal növelte magyarországi forgalmát 2014-ben, és idén is további növekedéssel, valamint 2-3 új üzlettel számol az Yves Rocher.
 

Az Yves Rocher 31 százalékkal növelte forgalmát a tavalyi évben Magyarországon, és a vasárnapi nyitvatartási tilalom ellenére, a – hazánkban elsősorban bevásárlóközpontokban jelen lévő – francia  kozmetikai cég az idén sem tart forgalmának csökkenésétől. Venczel Judit, a magyarországi leányvállalat kereskedelmi igazgatója szerint a növekedés üteme lassulhat ugyan 2015-ben, de a forgalom visszaesésével nem számol a cég.

A vállalat budapesti sajtótájékoztatóján Venczel Judit az MTI kérdésére elmondta, hogy az Yves Rocher bruttó árbevétele tavaly meghaladta a 2 milliárd forintot, vesztesége pedig minimálisra csökkent. Hozzátette, hogy a forgalomnak körülbelül 10 százaléka esett a vasárnapokra. Az idei év is jól indult a vállalat számára, a januári bevétel 40 százalékos növekedést mutatott az egy évvel korábbihoz képest. 

A szépségápolási termékeket forgalmazó márkabolthálózat jelenleg 115 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon. A meglévő 21 bolt mellé 2015-ben további kettő-három nyitását tervezik, és elbocsátás helyett ezekbe irányítják majd át a vasárnapi zárva tartás miatt felszabaduló munkaerőt.

A Magyarországon 1997 óta jelenlévő Yves Rocher 2014-ben négy új üzletet nyitott, egyet Szegeden és hármat Budapesten. Tavaly áprilisban elindult a webáruháza is, ősszel pedig a mobilalkalmazása, amelyet eddig kétezren töltöttek le. A cégnek több mint 100 ezer aktív törzsvásárlója van.

A következő Yves Rocher üzlet várhatóan a Dunakeszi Auchan áruházban nyílik, és további boltnyitást terveznek Budapest belvárosában is, ahol jelenleg két üzletük van. Utóbbiak egyébként eddig sem voltak nyitva vasárnap. A fővároson kívül Budaörsön, Pécsett, Győrben, Székesfehérváron, Debrecenben és Szegeden, valamint a Liszt Ferenc repülőtéren is üzemel Yves Rocher bolt.

A nyilvános cégadatok szerint az Yves Rocher Hungary Kft. 2013-ban 1,23 milliárd forint nettó árbevételt ért el az előző évi 950 millió forint után. A tavalyi évet 99 millió forint mérleg szerinti veszteséggel zárta, míg 2012-ben 4 millió forint volt a vesztesége a magyar számviteli szabályok szerinti kimutatásban.

A növényi hatóanyagú kozmetikumokat gyártó francia családi tulajdonú céget 1958-ban alapították, mára a világ több mint 90 országában van jelen, és világszerte több mint 30 millió vásárlója van.


népszerű a fórumban

Indul a Fröccsbusz franchise

A Fröccsbusznak jelenleg nincsen elérhető franchise ajánlata; egyéb együttműködési lehetőségekről közvetlenül a vállalatnál tudnak érdeklődni:E-mail:...

9 hozzászólás
utolsó 2016.06.14.
Indul a Fröccsbusz franchise

Üdvözlöm!Érdeklődni szeretnék milyen költségekkel jár a csatlakozás?E-mail:tcsb032@gmail.com

9 hozzászólás
utolsó 2016.06.07.
Husse márkabolt és bemutatóterem

A Husse márkabolt elérhetőségei: Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2. Tel.: 0620-212-20-28 E-mail: hussedelpest@husse.hu Honlap:...

1 hozzászólás
utolsó 2015.01.14.
Garantált visszavásárlási programot indít a Tesla

Egy meglepő kommentben Elon Musk megjegyezte, hogy ahogy a Tesla folytatja terjeszkedését mégiscsak szüksége lehet franchise üzletekre a vállalati Tesla szalonok...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék bővebb tájékoztatást kapni fröccsbusz üzemeltetésével és a költségekkel  kapcsolatban.  Tisztelettel: korosine

9 hozzászólás
utolsó 2014.02.11.
Franchise az állatok szerelmeseinek

Kedves Marton Margó! Kérem adja meg elérhetőségét és a napokban keresni fogjuk! Az önéletrajzát a magyarorszag@husse.com e-mail címre küldheti...

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Franchise az állatok szerelmeseinek

Tiszteletem! Nagyon tetszik ez a lehetőség és érdekelne is. További információkra lenne szükségem. Üdvözlettel. Marton Margó

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Indul a Fröccsbusz franchise

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni a Fröccsbusz franchize lehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel!

9 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.