Hogyan lehet eltüntetni azt, ami nem tüntethető el?

A Skinial tökéletes hozzáadott szolgáltatás lehet orvosok, klinikák, kozmetikai- vagy tetováló szalonok számára, de önálló vállalkozásként, start-up-ként is lehet rá tekinteni, ami ráadásul részmunkaidőben, másodállásként is sikeresen üzemeltethető.
Csütörtök
2015.01.08.
A Skinial tetoválás eltávolító franchise piacvezető pozíciót ígér Magyarországon azoknak, akik a hálózat franchise vagy mester franchise partnereivé válnak.
 

Néhány évvel ezelőtt a németországi Frankfurtban mutatták be a Skinial koncepciót, mint az a franchise rendszer, amely hamar piacvezető lehet a tetoválás eltávolítás piacán. A márka bizonyított, és az elmúlt öt évben több mint 6000 kezelést hajtottak végre a Skinial franchise stúdiókban, melyek már 3 kontinens 10 országában megtalálhatóak. A franchise központ képviselői szerint Magyarország egy vonzó piac, és a következő két évben legalább tíz stúdió megnyitását tervezik a nagyobb városokban.

A Skinial franchise rendszerben van lehetőség egyéni franchise licence megvásárlására egy stúdió kialakításához, illetve csatlakozásra – az országos hálózatfejlesztésért is felelős – mester franchise partnerként. A Skinial elsősorban olyan vállalkozókat keres orvosok, kozmetikusok vagy szépségipari szakemberek személyében, akik egy stúdiót szeretnének működtetni és/vagy fejleszteni saját országukat, ezzel válva úttörővé a szegmensben. Az országos mester franchise licence megszerzéséhez szükséges befektetés Magyarországon 25 ezer euró (nagyjából 8 millió Forint), míg az egyéni franchise licence megvásárlása 17 ezer eurós befektetést jelent.

Mi arra összpontosítunk, hogy egy egyszerű és professzionális szolgáltatást kínáljunk, valamint keményen dolgozunk azért, hogy a legjobb és legbiztonságosabb tetoválás eltávolításra szakosodott rendszer legyünk a világon. A Skinial stúdió elindításhoz szükséges befektetés gyors megtérüléssel párosul” – mondta el egy korábbi interjúban Klaus Böde, a Skinial franchise alapítója. Mind az egyéni franchise stúdió kialakításához, mind pedig a mester partnerré váláshoz szükséges befektetés – a hálózat tapasztalatai alapján – 9-12 hónap alatt megtérül.

Egy Skinial stúdió üzemeltetése könnyen végezhető kiegészítő tevékenységként is vagy részmunkaidőben. A legtöbb országban orvosok és/vagy szépségipari, kozmetikai szakemberek, esztéták, lézer használata nélkül végzik a tetoválást fájdalommentesen eltávolító kezeléseket.