Népszerűsödő matematika

A 2plus2 Matematika Iskola Lengyelországból indult útjára, de franchise projektjük révén sikeresen megjelentek már Ukrajnában, Kazahsztánban, a Cseh Köztársaságban és most megnyílt az első franchise oktatóközpont Szerbiában is. A következő tanévet már több mint 40 franchise partnerrel kezdő vállalat készen áll arra, hogy a magyar piacot is meghódítsa.
Szerda
2014.12.17.
A 2plus2 matematika iskolahálózat Újvidéken találta meg legújabb franchise partnerét, így egy újabb országban indulhat meg a hálózatfejlesztés.
 

A 2plus2 Matematika Iskola célja egy olyan vezető oktatóközpont-hálózat létrehozása Kelet Európában, aminek segítségével gyerekek ezrei érhetnek el jobb tanulmányi eredményeket vagy nyílhat meg előttük egy jobb egyetem/állás lehetősége. A franchise hálózat hosszú távú célja, hogy Közép-Kelet Európa egyik vezető oktatási központjává váljon. Ebben a régiós fejlesztési folyamatban jelent nagy előrelépést legújabb, újvidéki franchise partnerük megtalálása, amivel – az első szerbiai oktatóközpont megnyitásával kezdődően – egy újabb országban indulhat be a hálózatfejlesztés. Következő állomás Magyarország?

A 2plus2 Matematika Iskola hálózat lengyel matematikusok által kidolgozott tanítási módszerét úgy tervezték, hogy segítségével a matematikában tehetséges és a kevésbé jártas diákok is fejlődni tudjanak. A különórák során az általános megközelítést kombinálják egyéni foglalkozásokkal és feladatokkal, így biztosítva, hogy minden egyes diákból kihozzák a legjobb eredményt.

A szerbiai oktatóközpont kialakításáért felelős Sinisa Ibrahimpašić egy igazi multi-franchise átvevő, ugyanis két másik – Magyarországon is jelenlévő – márka, a Helen Doron (nyelviskola hálózat) és a Husse (állateledel kereskedelem) franchise partnereként már működtet két vállalkozást, így személyével egy tapasztalt franchise átvevővel bővült az iskolahálózat.

A 2plus2 tehát folytatja régiós terjeszkedését, és felkészült a közép-kelet-európai régió országainak, így Magyarország meghódítására is speciális tanítási- és munkamódszerre épülő franchise koncepciójával. A hazánkban országszerte partnereket kereső hálózat elérhető áron kínálja franchise ajánlatát, egy saját 2plus2 Matematika Iskola elindításához szükséges teljes beruházás kb. 600 ezer forinttól megvalósítható.

További információk a franchise ajánlatról a franchise katalógusban.