Nagy múltú gyorsétterem láncok nemzetközi vizeken

A Taco Bell világszerte keres tapasztalt franchise étteremoperátorokat, különös tekintettel az európai (elsősorban Nagy-Britannia és Lengyelország), az ázsiai (Dél-Korea, Japán és Thaiföld), dél-amerikai (Chile és Peru) és indiai piacokra.
Csütörtök
2014.12.11.
A Taco Bell meghatszorozná nemzetközi éttermei számát, a Papa John’s egész Európában hódítana.
 

A Taco Bell bejelentette azon tervét, hogy 1300 új helyszínen kíván megjelenni a nemzetközi piacokon 2023-ig – egy jelentős növekedés a jelenlegi 250 tengerentúli helyszínéhez képest. A hazai piacán kívüli üzletnyitások, az amerikai étteremlánc várakozásai alapján, 2 milliárd dolláros többlet profitot eredményeznének az értékesítésekben.

A kínálatában mexikói ételeket felvonultató étteremlánc jelenleg 26 országban működik együtt franchise átvevőkkel, bár leginkább kisebb városokban. Azonban a nemzetközi egységek száma jóval alacsonyabb, mint a (szintén a Yum! csoporthoz tartozó) testvérmárkák, a KFC és Pizza Hut esetében. Különösen a KFC hagyatkozik a nemzetközi értékesítésre, hálózata csak Kínában 4600 éttermet számlál, ami kb. a harmadát teszi ki az összes globális KFC helyszínnek.

A Taco Bell nemzetközi fókusza egy részét képezi a vállalat azon tervének, miszerint 2022-re egy 14 milliárd dolláros márkává váljon. Az új nemzetközi helyszínek áramlása mellett, a Taco Bell további 2000 éttermet tervez nyitni hazai piacán is. Jelenleg az étteremlánc közel 6000 helyszínen van jelen az Egyesült Államokban, az idei évben rekordot jelentő 200 új éttermet nyitott.

A Taco Bell egyébként is egy erős évet ünnepelhetett idén. Míg a Pizza Hut vergődött az új menü és modernebb márkamegjelenés bevezetését megelőzően, a KFC-nek pedig egy romlott-hús botránnyal kellett megküzdenie Kínában, addig a Taco Bell megbízhatóan növelte értékesítéseit és építette márkáját. Most eljött az idő, hogy a sikeres működést a nemzetközi piacokon folytassák.

 

A Papa John’s is Európa felé vette az irányt

A szintén Amerikában székelő Papa John’s nemzetközi (a világon a 3. legnagyobb) pizzéria franchise a napokban két új éttermet is nyitott Írországban, és „ez az üzletnyitás már része volt az európai expanziónak” – mondta el Joe Smith a hálózat értékesítési és fejlesztési alelnöke. „Ez egy izgalmas időszak a Papa John’s számára, jelenleg aktívan keresünk olyan ambiciózus személyeket, akik éhesek, hogy a siker sztorink részeseivé váljanak.

A Papa John's pizzérialáncot 1984-ben alapították az Egyesült Államokban és jelenleg több mint 4500 étteremmel rendelkeznek a világ 36 országában.

A franchise partnerek egy népszerű, felépített, nemzetközi márkából profitálhatnak, valamint támogatást nyújtunk a helyszín kiválasztásában, kialakításában és marketingjében“ – magyarázta a franchise együttműködés előnyeit Joe Smith. „A részletes tréning szintén kritikus pontja franchise programunknak, aminek nincsen párja, és ami annak biztosítására lett létrehozva, hogy az összes új Papa John’s helyszín megfelelően felkészült legyen, illetve olyan gyorsan és simán működijön, amennyire csak lehetséges.

A legsikeresebb franchise partnerek gyakran több mint egy Papa John’s pizzériát is vezetnek. Multi-operátor lehetőségek jelenleg elérhetők Lengyelországban, Franciaországban, Hollandiában és szerte Európában.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.