Egy Curves edzés mindössze 30 percet vesz igénybe, amely során egyesítik az erősítő edzést és a folyamatos kardiovaszkuláris mozgást, biztonságos hidraulikus gépek használatával. A Curves klubokban egy 16 állomásos körön belül edzhet, miközben a kör edzője tanít és motivál a kitűzött célok elérésben.
Kedd
2014.12.09.
Téli akciót hirdetett a Curves Magyarország, március 31-ig kedvezményes belépési díj mellett csatlakozhatnak a világ legnagyobb nőknek szóló fitneszhálózatához.
 

A téli akció keretében az új belépési 32.900$ (kb. 8,5 millió Ft), ami mintegy 1,3 millió forint megtakarítást jelent a korábbi konstrukcióhoz képest. „Az évben most fog eljönni a legjobb nyitási periódus, ami a januártól májusig terjedő időszakot jelenti, ezért motiválni akartuk a csatlakozni vágyó vállalkozókat” – mondta el a Curves klubok koordinálásáért felelős Forgács Miklós, aki egyúttal emlékeztetett, hogy a kedvezőbb konstrukció mellett a franchise jog továbbra is vadonatúj, a folyamatos fejlesztések eredményeként létrejött gépekkel kerül értékesítésre.

Mintegy 5000 dolláros kedvezménnyel rukkolt elő a Curves Magyarországon, a franchise csomag egyéb kondíciói nem változtak, így az tartalmazza többek közt a klub teljes kialakításához szükséges eszközöket, dekorációt, tapasztalatot, a 8 gépet és 8 regeneráló dobogót (együtt a 16 állomásos Curves kört), rendszeres képzéseket és oktatást, folyamatos monitoringot és tanácsadást, marketing támogatást és területi kizárólagosságot is.

Még egy változás, hogy a Curves vadonatúj gépeket is bevezetett idén nyáron, amelyek „nem csak nagyon modern designt jelentenek, hanem hatékonyságban is jobbak elődeiknél” – tudtuk meg Forgács Miklóstól. A Curves nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre, hiszen a jobb ügyfél-élmény jobb eredményekkel párosulva, egyre több ajánlást eredményez, aminek következtében fenntartható a rentabilitás folyamatos erősödése.

 „A dizájn- és technológiai újításokkal, a jobb ügyfélélménnyel, az edzések nagyobb hatékonyságával és erősebb rentabilitással, az új gépek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek mind a klubtulajdonos franchise partnerek, mind pedig a klubtagok számára” – mondta el Forgács Miklós és hozzátette, hogy a gépek nagyobb ellenállása, időtállósága, és olajmentes kialakításának következtében a karbantartás is jóval egyszerűbbé vált.