A DepilConcept átfogó és innovatív szolgáltatásokat nyújt a tartós szőrtelenítés és gyógymasszázsok terén. A franchise partnerek által működtetett szalonok vonzzák az ügyfeleket, hiszen a magas színvonalú, prémium szolgáltatásokkal nem párosul drágább árszabás.
Hétfő
2014.11.17.
A tartós szőrtelenítésre és gyógymasszázsra szakosodott DepilConcept franchise tovább terjeszkedik Európában.
 

A Magyarországon franchise és mester franchise partnereket is kereső DepilConcept a közelmúltban bejelentette, hogy még az idei év végéig 11 szőrtelenítő szalonnyitást valósít meg – öt egység Lengyelországban, további hat pedig hazai piacán, Portugáliában nyílik. „A válság-szcenárió ellenére a DepilConcept egy nyereséges üzleti koncepciónak bizonyult. Az alacsony beruházásigény és magas hozamok jellemzik legjobban a DepilConcept franchise rendszert” – mondta el Alexandre Duque Lourenço igazgató, aki hozzátette, hogy mind mester franchise, mind pedig egyéni franchise modellekkel rendelkeznek. 

A portugál gyökerű franchise rendszer Magyarországon is tervezi a piacra lépést. Amellett, hogy keresik a márka hazai fejlesztéséért felelős mester franchise partnert, a szépségszalon hálózat elérhetővé tette az egyéni franchise partnerként való csatlakozás lehetőségét is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy úgy nyithatja meg bármely vállalkozó saját DepilConcept szalonját, hogy – a mester franchise díjhoz képest jóval alacsonyabb belépési díj mellett – nem kell havi franchise díjat vagy royalty-t fizetni, ahogy nincs reklám költség sem, mégis élvezhetik a teljes támogatási rendszerrel járó előnyöket, mint a képzések, szalonnyitási-, üzletviteli- és marketingtámogatás.

Az első DepilConcept szalon 2006-ban nyitotta meg kapuit, és a márkát már öt évvel később Portugália legjobb franchise rendszerének választották. Az alapítók arra az elhatározásra építették üzletüket, hogy jobb szolgáltatást kell nyújtani megfizethető áron. „A DepilConept-tel azt a mítoszt akartuk megtörni, miszerint a legújabb innovatív szőrtelenítési eljárásokat csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak” – mondta el Alexandre Lourenço.

A DepilConcept márka mellett a BodyConcept szépségközpont franchise hálózatot és a BodyConcept esztéta Iskolát birtokló Concept Csoport az elmúlt nyolc évben, három kontinensen több mint száz központot nyitott – a szomszédos országok közül Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is jelen van már a hálózat. A franchise partnerek aránya az új üzletnyitók között 90 százalékos.

A különböző befektetői, vállalkozói igényeknek megfelelően, a DepilConcept licencek már 23.500 és (a mester jogot jelentő) 75.000 euró közötti kezdőtőkével elérhetőek.

További információk a franchise katalógusban.