A mostani, budapesti nyitással már 22-nél jár a Wax in the City stúdiók száma, amelyek összesen mintegy 200 főt foglalkoztatnak szerte Európában.
Kedd
2014.11.11.
Megnyitotta első magyarországi egységét a szőrtelenítésre szakosodott Wax in the City franchise hálózat.
 

Az első Wax in the City szőrtelenítő stúdió 2005-ben nyitotta meg kapuit Berlinben. Ma a vállalat részben saját, részben franchise rendszerben üzemeltetett helyszínekkel jelen van Ausztriában, Svájcban, Nagy-Britanniában és Írországban is. Most pedig Budapesten nyitott a Wax in the City, hazánkkal így egy újabb országgal bővült a prémiumszolgáltatást kínáló franchise hálózat piaca.

Ahogy a franchise vállalat elmondta, november hatodikán, Budapesten megnyitott az első magyarországi Wax in the City – számolt be a franchiseportal.at. Az új helyszín Kotulyák Anita vezetése alatt fog működni. „Több, mint 1,7 millió lakosával Budapest egy metropolisz, ahol mindenkinek van egy egyéni stílusa, és ehhez a testszőrzet a legtöbb budapestinek határozottan nem tartozik hozzá. Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi budapesti stúdiónk csak a kezdet: a magyar piac sok terjeszkedési lehetőséget rejt” – mondta el a legújabb Way in the City franchise partner.

A Wax in the City tradicionális meleggyantás szőrtelenítési szolgáltatást kínál női és férfi ügyfeleknek egyaránt. Még a Brazil gyantázás – a szőrzet eltávolítása az intim testrészekről – is a kínálatba tartozik. Azok a vállalkozók, akik saját Wax in the City stúdiójuk beindítását és üzemeltetését tervezik, ők franchise átvevőként élvezhetik a franchise rendszerrel járó támogatásokat, pl. a marketing, az üzleti menedzsment vagy a szakmai képzések terén. A különleges, exkluzívan a WAX IN THE CITY részére kifejlesztett és előállított gyanta és termékek szintén a franchise együttműködés egyik előnyét képezik.

Egy stúdió megnyitása kb. 6-8 hetet vesz igénybe a (legalább öt évre szóló) franchise szerződés megkötését követően. Egy stúdió elindításához szükséges befektetés a helyszín méretétől és állapotától függően változó lehet.