2014.10.17.

Terjeszkedés a horvát piacon és a térségben

Bemutatkozási lehetőség magyar franchise hálózatok számára a balkáni régió legváltozatosabb B2B rendezvényén.

A Horvát Franchise Szövetség november 11-12. között, Zágrábban rendezi meg a franchise kiállítással egybekötött üzleti fórumát, ahol bemutatkozási lehetőség nyílik magyar hálózatok számára is. A térség legnagyobb franchise rendezvényén a Magyar Franchise Szövetség is képviseli magát. Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára az üzleti fórum meghívott előadójaként fog előadást tartani, melynek keretében bemutatja a térségben terjeszkedni kívánó magyar franchise hálózatokat.

Fotó Rexpo

A nemzetközi franchise esemény kiváló lehetőséget biztosít a magyar franchise hálózatok számára is, hogy a régió egészében (Szerbia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia) népszerűsíthessék koncepciójukat.

 A horvát piacot kiemelkedő vállalkozói szellem jellemzi, amely nagyban kedvez új franchise hálózatok megjelenésének, térhódításának. Az országban a franchising dinamikus fejlődést mutat, amely tendencia az Európai Unióhoz való csatlakozással még inkább felerősödött. A helyi vállalkozók előszeretettel teszik le a voksukat a különféle franchise lehetőségek mellett, hogy egy már bizonyított üzleti koncepciót a helyi piaci környezethez adoptálva alapozzák meg a jövőjüket.

A kétnapos rendezvény lehetőséget kínál nemcsak a horvát, de a szerb, szlovén, boszniai, montenegrói és macedón franchise piacok és üzleti lehetőségek, befektetések megismerésére is, valamint minden kilátogató hasznos információkhoz juthat a térségben való terjeszkedés lehetőségeiről és piaci feltételeiről. 

Terjeszkedés a horvát piacon és a térségben

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank