2014.10.03.

Visszaszámlálás indul

Minden évben közel 8000 vállalkozó látogat el a régió legnagyobb franchise expójára. Bővítse franchise hálózatát a lengyel piacon és a régióban.

A külföldi nyitásban érdekelt magyarországi cégek számára remek felvevő piacot jelent Lengyelország, függetlenül attól, hogy a már működő franchise hálózat vagy terjeszkedés előtt álló vállalkozás a gyorséttermi, szépségápolási vagy egy kereskedelmi ágazatban tevékenykedik. A magyar franchise koncepciók második legnépszerűbb célállomását jelenti a 40 milliós ország, és minden évben több tucat márka fontolgatja a hatalmas piac meghódítását. A varsói expó pedig kiváló lehetőséget biztosít a helyi viszonyokat jól ismerő üzleti partnerek, mester franchise és franchise átvevők megtalálásához vagy arra, hogy teljes körűen tájékozódhasson a legfrissebb franchise fejlesztési, támogatási, finanszírozási, menedzsment és marketing lehetőségekről. Kevesebb, mint két hét és Franchise Expo ’14.

Franchise Expo, Varsó, Lengyelország Fotó PROFIT system

Október 16-18. között 12. alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb franchise rendezvénye a varsói Kultúrpalotában. Idén a szervezők közel 8000 látogatóra és 150 kiállítóra számítanak.

A franchise expó egy briliáns módja az üzleti koncepciók és ajánlatok bemutatásának – a cégek mindenki számára elérhetőek és láthatóak oly’ módon, ami bemutatja miről is szól az üzlet igazából. A látogatók találkozhatnak olyanokkal, akik már működtetnek egy vagy több ugyanolyan vállalakozást és megtudhatják azt is, hogy mit tesznek ezért. A varsói Franchise Expo egy remek hely annak kinyomozásához, hogy milyen lehetőségeik is vannak az üzleti életben” – számolt be tapasztalatairól Brian Smart az Európai Franchise Szövetség képviseletében.

kiállítók listája évről évre hosszabb és a rendszeres résztvevők mellett minden évben megjelennek olyan új márkák is, melyek koncepciójukhoz keresnek új partnereket vagy képviselőket az országban, de olyanok is, amelyek kifejezetten a külföldi látogatókat keresve képviselnek egy, a határokon túl is terjeszkedni kívánó hálózatot.

A főszervező PROFIT system (nemzetközi franchise tanácsadó cég) idén is számos kedvezménnyel és egyénre szabott ajánlattal várja az expón kiállítóként részt venni kívánó magyarországi cégeket. Az egyedi igények alapján kialakított standok mellett olyan további szolgáltatások érhetőek el, mint tolmácsolás, hostessek, márkanépszerűsítés, PR az országos online és nyomtatott médiában, cégprezentáció az expó kísérőprogramjai keretében, tanácsadás a lengyel franchise piac üzleti, jogi és gazdasági kérdéseit illetően, stb.

Megtalálni a tökéletes vállalkozást
Minden évben több ezer ember dönt úgy, hogy eljött az ideje egy saját vállalkozás elindításának. Sokuknak a legjobb helyszín a tökéletes vállalkozás, a tökéletes üzleti koncepció megtalálásához a franchise expó. „Én személy szerint azért érkeztem a Kultúrpalotába, hogy a különböző ruházati márkák ajánlatait hasonlítsam össze. Az expó óta tudom, hogy egy parfüméria és illatszer hálózat, illetve egy cigaretta automatákat működtető hálózat ajánlatai a legtesthezállóbbak számomra” – osztotta meg tapasztalatait egy, a tavalyi expón résztvevő vállalkozó.  

"A Franchise Expo elsődleges célja, hogy lehetőséget teremtsen személyes, “face to face” kommunikációra a franchise átadó és lehetséges franchise átvevők között. Az interperszonális kapcsolatteremtés után a franchise átvevő könnyedén képes dönteni – akár véglegesen – a befektetésről" – mondta el Arkadiusz Słodkowski, a PROFIT system igazgatója. A Franchise Expo 2014 a Lengyel Franchise Szövetség védnöksége alatt kerül megrendezésre.

További információkért, illetve ajánlatkérésért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a PROFIT system magyarországi munkatársaival.

Visszaszámlálás indul

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank