Hamarosan megjelenhet a hazai lakberendezés piacon a H&M elsőszámú versenytársának tekintett Zara Home is, a budapesti első egység még az idén évben megnyílhat (várhatóan decemberben), és a Fashion Streeten kerül kialakításra.
Csütörtök
2014.10.02.
A H&M megnyitotta második lakberendezési termékeket árusító Home részlegét Budapesten, és érkezik a versenytárs Zara Home is.
 

Úgy tűnik sikeres volt a nyitás a magyar piacon, hiszen szinte pont egy évvel az első boltnyitás után, máris itt a svéd Hennes & Mauritz második lakberendezési termékeket is árusító áruháza – újabb H&M Home részleg nyílik Budapesten. Az Aréna Plázában lévő H&M ugyanis az elmúlt hónapokban kétszintesre bővült, friss design-t kapott, így a vásárlók megújult környezetben, 2500 négyzetméteren találkozhatnak a Home és divatkollekciókkal szeptember 26-tól.

A H&M Home 2009 óta kínál dekorációs és lakberendezési termékeket, valamint gyermekszoba kollekciókat minden stílusban. A Zara Home márkát 2003-ban alapították, fő profilja a lakástextilek, az edények, az étkészletek, az üveg- és dekorációs tárgyak. A szezonális kínálat mellett folyamatos bővülés várható az itthoni üzletben is. Jelenleg világszerte 45 országban, 408 Zara Home üzlet működik.

A Zara és H&M márkák fejlődését mindig nagy figyelem kíséri. A Zara márkát (7 további divatmárkával együtt) tulajdonló spanyol Inditex Csoport a világ legnagyobb divathálózataként 8 milliárd eurós árbevételt ért el az idei év első hat hónapjában, ami 5,6 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest. A globális versenyben követi a csoportot a svéd divatóriás, maga mögé utasítva az amerikai székhelyű GAP vállalatot. A H&M idei első féléves forgalma 14 százalékkal nőtt.

 


népszerű a fórumban