Magyarországon jelenleg 17 Subway étterem működik. Helyszíntől és mérettől függően 80,000–190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway elindításához.
Kedd
2014.09.30.
Továbbra is a Subway gyorsétterem lánc a világ legnagyobb franchise hálózata. A fejlődés folytatódik.
 

Tovább folytatódik a Subway márka fejlesztése és bővítése a világon. Szeptember végén (az egységek/értékesítési pontok számát tekintve) a világ legnagyobb franchise hálózata több mint 42.700 étteremmel rendelkezik összesen 108 országban. Csak Európában a cég már 4.500 éttermet nyitott. „Januártól szeptemberig 50 új éttermet nyitottunk a közép- és kelet európai régióban” – mondta el Martin Princ, a térség hálózatfejlesztési menedzsere. Magyarországon is tudott fejlődni a szendvicses hálózat, idén eddig négy új étteremmel bővültek a fővárosban.

Szeptember elején Budapesten nyitott meg a legújabb Subway egység, ezzel már 17-nél jár a hazai éttermek száma. A fejlesztések tovább folytatódnak, hiszen – ahogyan Sampers Katalin, a magyarországi hálózatfejlesztés vezetője egy korábbi interjúban elmondta – a cél rövidtávon, hogy 50 étteremmel rendelkezzenek hazánkban, 2020-ig pedig ennek a dupláját szeretnék elérni. Érdeklődők jelenleg is vannak, a főváros mellett olyan vidéki városokban folynak tárgyalások, mint Pécs vagy Győr.

Közép-Kelet Európában a Subway számos kültéri helyszínen vagy szabadon álló épületben is nyitott éttermet az idei évben. Néhánynak ezek közül már részét képezi a drive-thru szolgáltatás is. „Egyre fokozottabb érdeklődést tapasztalunk az ilyen jellegű, nem-tradicionális helyszínek iránt. Ilyen pl. a benzinkutak, motelek vagy egyetemek, főiskolák, boltok környezete, amelyek jelentős hatással vannak az értékesítés növekedésére” – mondta el Martin Princ, és hozzátette, hogy a Subway továbbra is ebbe az irányba akar haladni. 


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.