2014.09.25.

A kulisszák mögött

Két, 2013. évi franchise díjas előadóval készül a Magyar Franchise Szövetség a következő klubdélutánra.

Az őszi Klubdélután keretében a Borháló franchise hálózat, valamint a Katedra Nyelviskola nagykanizsai franchise átvevőjének előadásával vár minden franchise iránt érdeklődőt a rendező Magyar Franchise Szövetség. A résztvevők „egy franchise hálózat gyors és lehengerlő sikerének kulisszatitkaiba, valamint egy átvevő országos lefedettségű hálózathoz való csatlakozásának folyamataiba és döntési háttereibe nyerhetnek betekintést” – mondta el az október 15-én megrendezésre kerülő rendezvény kapcsán a Szövetség.

Klubdéltuán Fotó Magyar Franchise Szövetség

A Magyar Franchise Szövetség idei második klubdélutánjának a fővárosi Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.) 14:00 órai kezdettel.

Az eseményen meghívott előadóként Elek Márton, a Borháló Kft. társtulajdonosa és stratégiai tanácsadója tart előadást ”Hogyan építsünk gyorsan és sikeresen franchise hálózatot?” címmel, valamint Miha Sarolta, a Katedra Nyelviskola franchise átvevője osztja meg tapasztalatait ”Franchise, átvevői szemmel” előadása során. Miha Saroltát a Szövetség a 2013. Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevőjének, a Borhálót pedig a 2013. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózatának választotta.

A klubdélután keretében lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal, kérdések feltevésére. Jelentkezés október 7-ig.

A kulisszák mögött

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank