Stílusosan a munkában

A termékek Olaszországban készülnek, innen jutnak el a legkülönbözőbb ágazatokban (egészségügy, élelmiszer, vendéglátás, szépség, ipar…) dolgozó nőkhöz és férfiakhoz. A profi védőruházat mellett, a Camici 626 be tudta illeszteni kínálatába az olyan kiegészítőket is, mint cipők, kesztyűk, sapkák, anorákok és számos divatos termék, melyeket munkavédelmi szempontok alapján alakítottak ki.
Hétfő
2014.09.08.
Mester franchise partnert keres Olaszország egyik legismertebb munka- és védőruházati vállalata, a Camici 626.
 

Az olaszországi Camici 626 munkaruházati vállalat 10 különböző márkával rendelkezik, és 1988 óta kínálja divatos védő- és munkaruházat, valamint kiegészítők széles választékát. Az értékesítés és disztribúció egy szilárd üzleti modell alapján történik, és a vállalat bármilyen otthoni vagy munkahelyi tevékenységhez készít egyenruhákat. A több mint két évtizedes működés tapasztalataira építve a hálózat képes egy nagy és fontos piaci rés kiszolgálásában. Az elmúlt években a vállalat sikeresen tudta vízióját egy olyan üzletformába konvertálni, amivel bárki elindíthat egy kulcsrakész munkaruházati butikot.

Az üzleti modell fejlesztésének eredményeként a Camici 626 elindította partnerprogramját, és megkezdte a lehetséges partnerek azonosítását az Európai Union belül. Ezen belül Magyarországon is keresik mester franchise partnerüket a franchise üzletekből álló országos hálózat. Franchise ajánlatával a Camici 626 egy exkluzív fejlesztési modellt kínál azok számára, akik egy prosperáló üzletbe kezdenének a magyar piacon.

A Camici 626 sikerét annak köszönheti, hogy a termékek egyszerre kínálnak egy divatos öltözetet és a legkülönbözőbb munkakövetelményeknek megfelelő védelmet. Az üzletekben nagy hangsúlyt helyeznek az alkalmazottak hozzáállására és szakmaiságára is, így nem csak a franchise partnerek, de az üzlet minden dolgozója részt vesz a rendszeres központi képzéseken és oktatáson.

A hazai mester franchise partner feladata lesz egy exkluzív márka fejlesztése Magyarországon, valamint egy, a márkanév alatt működő kiskereskedelmi hálózat kiépítése és menedzselése. Éppen ezért, a mester partnerrel szemben az elsőszámú elvárás a kereskedelem és disztribúció ágazatban szerzett tapasztalat, valamint érdeklődés a Camici 626 rendszere iránt.