2014.09.08.

Stílusosan a munkában

Mester franchise partnert keres Olaszország egyik legismertebb munka- és védőruházati vállalata, a Camici 626.

Az olaszországi Camici 626 munkaruházati vállalat 10 különböző márkával rendelkezik, és 1988 óta kínálja divatos védő- és munkaruházat, valamint kiegészítők széles választékát. Az értékesítés és disztribúció egy szilárd üzleti modell alapján történik, és a vállalat bármilyen otthoni vagy munkahelyi tevékenységhez készít egyenruhákat. A több mint két évtizedes működés tapasztalataira építve a hálózat képes egy nagy és fontos piaci rés kiszolgálásában. Az elmúlt években a vállalat sikeresen tudta vízióját egy olyan üzletformába konvertálni, amivel bárki elindíthat egy kulcsrakész munkaruházati butikot.

Fotó Camici 626

A termékek Olaszországban készülnek, innen jutnak el a legkülönbözőbb ágazatokban (egészségügy, élelmiszer, vendéglátás, szépség, ipar…) dolgozó nőkhöz és férfiakhoz. A profi védőruházat mellett, a Camici 626 be tudta illeszteni kínálatába az olyan kiegészítőket is, mint cipők, kesztyűk, sapkák, anorákok és számos divatos termék, melyeket munkavédelmi szempontok alapján alakítottak ki.

Az üzleti modell fejlesztésének eredményeként a Camici 626 elindította partnerprogramját, és megkezdte a lehetséges partnerek azonosítását az Európai Union belül. Ezen belül Magyarországon is keresik mester franchise partnerüket a franchise üzletekből álló országos hálózat. Franchise ajánlatával a Camici 626 egy exkluzív fejlesztési modellt kínál azok számára, akik egy prosperáló üzletbe kezdenének a magyar piacon.

A Camici 626 sikerét annak köszönheti, hogy a termékek egyszerre kínálnak egy divatos öltözetet és a legkülönbözőbb munkakövetelményeknek megfelelő védelmet. Az üzletekben nagy hangsúlyt helyeznek az alkalmazottak hozzáállására és szakmaiságára is, így nem csak a franchise partnerek, de az üzlet minden dolgozója részt vesz a rendszeres központi képzéseken és oktatáson.

A hazai mester franchise partner feladata lesz egy exkluzív márka fejlesztése Magyarországon, valamint egy, a márkanév alatt működő kiskereskedelmi hálózat kiépítése és menedzselése. Éppen ezért, a mester partnerrel szemben az elsőszámú elvárás a kereskedelem és disztribúció ágazatban szerzett tapasztalat, valamint érdeklődés a Camici 626 rendszere iránt. 

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank