2014.09.04.

Válasszon magának üzletet

Franchise Expo 2014 – október 16-18. között Varsóban rendezik meg Közép-Európa legnagyobb franchise rendezvényét.

Minden évben több ezer ember dönt úgy, hogy eljött az ideje egy saját vállalkozás elindításának, egy franchise licence megvásárlásának. Sokuknak a legjobb helyszín a tökéletes vállalkozás, üzleti koncepció megtalálásához a Franchise expó. A kiállítók tele vannak ötletekkel, és az egyre nagyobb, potenciális franchise partnerekért folyó versenyben egyre kreatívabban igyekszenek bemutatni, hogy az ő üzletek különleges, innovatív és nyereséges. „Én személy szerint azért érkeztem a Kultúrpalotába, hogy a különböző ruházati márkák ajánlatait hasonlítsam össze. Az expó óta tudom, hogy egy parfüméria és illatszer hálózat, illetve egy cigaretta automatákat működtető hálózat ajánlatai a legtesthezállóbbak számomra” – osztotta meg tapasztalatait egy, a tavalyi expón résztvevő vállalkozó.  

Franchise Expo, Varsó, Lengyelország Fotó PROFIT system

Minden évben több mint 7000 vállalkozó és vállalkozni vágyó látogat el a varsói franchise expóra, hogy több mint száz ajánlat közül kiválassza a hozzá leginkább illő üzleti lehetőséget.

Ágazattól függetlenül, a külföldi nyitásban érdekelt magyarországi cégek számára is egy remek felvevő piacot jelent Lengyelország, amit jól mutat, hogy a magyar koncepciók második legnépszerűbb célállomását jelenti a 40 milliós ország. A varsói expó pedig kiváló lehetőség a helyi viszonyokat jól ismerő üzleti partnerek, mester franchise és franchise átvevők megtalálásához.

A kiállítók listája évről évre hosszabb és a rendszeres résztvevők (mint például a McDonald’s, a Subway, a Fornetti, bankok, szépségszalonok, stb.) mellett minden évben megjelennek olyan új külföldi márkák is, melyek koncepciójukhoz keresnek új partnereket vagy képviselőket az országban, de olyanok is, akik kifejezetten a külföldi látogatókat keresve képviselnek egy, a határokon túl is terjeszkedni kívánó hálózatot. Idén a szervezők közel 150 kiállítóra számítanak.

A szervező PROFIT system (nemzetközi franchise tanácsadó) idén is számos kedvezménnyel és egyénre szabott ajánlattal várja az expón kiállítóként részt venni kívánó magyarországi cégeket. Az egyedi igények alapján kialakított standok mellett olyan további szolgáltatások érhetőek el, mint tolmácsolás, hostessek, márkanépszerűsítés, PR az országos online és nyomtatott médiában, cégprezentáció az expó kísérőprogramjai keretében, tanácsadás a lengyel franchise piac üzleti, jogi és gazdasági kérdéseit illetően, stb.

További információkért látogasson el a rendezvény folyamatosan frissülő honlapjára vagy vegye fel a kapcsolatot a PROFIT system magyarországi munkatársaival.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank