A Kutatás és Fejlesztés a mindennapi munka egyik legfontosabb része, ami által biztosítják, hogy a Body Creator franchise partnerek mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járjanak.
Kedd
2014.09.02.
A wellness ágazatot a 21. század egyik legnagyobb nyerteseként szokták emlegetni. A Body Creator koncepcióval ennek lehet részese.
 

A 2001-ben útjára indított Body Creator márka olyan karcsúsító és fitnesz központokat takar, amelyek ”újramodellezik” a női alakot. Az alakformálás terén szerzett többéves tapasztalatokra építve a hálózat kidolgozta a természetes alakformálás egyik legteljesebb rendszerét, ami biztosítja a kitűzött célok elérést mind a karcsúsodni vágyó ügyfelek, mind pedig a fitneszközpontot tulajdonló franchise partnerek számára. A Body Creator edzés és karcsúsító módszerei nem csak sikeres eredményeket kínálnak, de a piac – technológiai, szervezeti és szakmai szempontonból – egyik legteljesebb rendszerét is.

A Body Creator több mint egy évtizedes működés és fejlesztés után tavaly kezdte meg terjeszkedését a régióban, olyan országok piacait hódítva meg, mint Szlovénia vagy Bosznia-Hercegovina. Expanziójának következő lépéseként pedig Magyarországra szeretne belépni a hálózat, azzal az egyedi módszerrel, amely nők ezreinek segített már elérni céljaikat. A Body Creator mester franchise ajánlat olyan érdeklődőknek szól (különös tekintettel a független, vállalkozói szellemű hölgyekre), akik abban a szépség és karcsúsító szektorban szeretnének tevékenykedni, amely nem ismeri a válságot, viszont folyamatosan növekszik.

Komoly és felkészült vállalkozók, vállalkozások személyében olyan mester franchise partnert keresünk, aki a franchise jogok egyéni partnereknek történő értékesítése által Body Creator központok egy erős hálózatát képes kiépíteni Magyarországon” – mondta el a hálózat képviselője. A mester franchise jogdíja Magyarországon 20 ezer euró, és a franchise szerződés értelmében legalább egy (a későbbiekben mintaegységül is szolgáló) Body Creator központ megnyitását vállalnia kell a hazai mester partnernek.

Az üzleti, szervezeti módszertan, a belső erőforrások felhasználásának lehetősége és az erős marketing mind részét képezik a franchise támogatásnak. A Body Creator segít a legjobb alkalmazottak megtalálásában, valamint rendelkezik a versenyelőnyt biztosító felszereléssel. A képzések, oktatások és specializációk során fejlesztik, erősítik a vállalkozói készségeket, tulajdonságokat, ahogyan az oktatáson szintén résztvevő alkalmazottak szakmaiságát, profizmusát is. A Kutatás és Fejlesztés a mindennapi munka egyik legfontosabb része, ami által biztosítják, hogy a franchise partnerek mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járjanak.

További információk a franchise ajánlatról a franchise katalógusban.