2014.09.01.

Egyedi technológia és mobilitás

Javában zajlik az iDry forradalmi autómosó koncepciójának előkészítése a magyarországi megjelenéshez.

Az iDry autómosó szolgáltatások előnye a mobilitás. A járműveket az iDry speciális szárazmosás szolgáltatásával (mely minimális mennyiségű vizet igényel és alkalmas olyan egyéb járművek mosására is, mint motorkerékpárok, hajók vagy repülők) bármilyen helyszínen le lehet mosni anélkül, hogy szennyeznék a környezetet. Az iDry munkatársai mennek az ügyfélhez és kínálnak alkalmi vagy rendszeres, magán vagy céges autó, vállalati flotta külső-belső takarítását.

Fotó iDry

A Csehországban alapított iDry franchise – hazai sikereit követően – a régiós expanzióra helyezi figyelmét, elsősorban Magyarországgal, Szlovákiával, Lengyelországgal és Romániával a főszerepben. Ezekben az országokban a hálózat jövő nyárra teljesen működőképes akar lenni.

Az iDry folyamatos fejlődése eredményeként mára csaknem teljes egészében lefedi a cseh piacot, két régió saját működtetésben, míg további 7 régióban mester franchise partnerekkel együttműködésben fejlesztik a hálózatot. A mobil autómosó már Szlovákiában is elindította koncepcióját a pozsonyi régióban, valamint tervei között szerepel a magyarországi, lengyel és román megjelenés is. Magyarországon a hálózat első körben egy-két megyét összefogó régiókért felelős mester franchise partnereket keres, akik egyéni franchise partnerek bevonásával is fejleszthetik üzletüket.

Az iDry egy forradalmian új koncepció, amely minimális mennyiségű vizet használ fel az autók vagy más járművek mosásánál, tisztításánál. A hálózatnak külföldön is sikerült már néhány fontos franchise szerződést kötnie Szlovákiában, valamint Lengyelországban. „Hamarosan befejeződik a képzés és betanítás fázis, és teljes kapacitással indulunk a lengyel piacon. Lengyelország mellett javában folynak az előkészületek a magyarországi megjelenéshez, ahol jelentős potenciált látunk” – mondta el Petr Smeral, a koncepciója megalapítója és hozzátette, jövő nyárra teljesen működőképesek szeretnének lenni az említett országokban.

A mester franchise szerződések általában 3 évre szólnak, további 3 év hosszabbítási lehetőséggel, amely idő alatt a franchise partnerek élvezhetik az iDry központ teljes támogatását: részletes képzés, gyakori franchise találkozók, web-oldal és mailing rendszer, üzleti támogatás, egyedi (Eco Touch márkanév alatt szabadalmaztatott) termékek, területi kizárólagosság, exkluzív termékek értékesítésének lehetősége (kis- és nagykereskedelem), központi beszerzés. 

Egyedi technológia és mobilitás

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank